Descriere curs “Părinți de poveste”

Descriere curs “Părinți de poveste”

1.628
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nașterea și îngrijirea unui copil sunt atât de complexe, încât se spune că niciodată nu ești pregătit pentru aducerea pe lume a unei noi vieți. Această prejudecată conține, de fapt, teama fiecăruia de a fi pe deplin responsabil de o nouă viață, teama că nu ne vom descurca, că nu știm ce, dar mai ales cum să facem astfel încât să creștem un copil sănătos atât fizic cât și psiho-emoțional. Teama aceasta și emoția care o însoțește sunt cât se poate de firești. Rolul de părinte nu seamănă cu niciun alt rol social, dar, odată învățat, devine cel mai autentic rol pe care cineva îl poate avea în viață. De aici importanța majoră pe care vrem sa o acordăm educației prenatale,prin organizarea cursurilor “Parinți de poveste”, care vor oferi informaţii despre sarcină, naştere, îngrijirea şi alimentaţia copilului, dar şi despre schimbările psiho-emoţionale care însoţesc sarcina, naşterea şi apariţia unui copil în familie.

Sănătatea copilului începe cu și de la părinți!
Sub denumirea “Părinți de poveste” vom desfășura la Craiova primele cursuri prenatale pentru părinți (obligatoriu mama + tată).
Cursurile se adresează în mare parte viitorilor părinți, dar și cuplurilor care deși au devenit părinți, au un bebeluș și nu au avut ocazia să afle informații prețioase.

Cursul este sustinut de Dr. Cristina Korishe-medic pediatru si consultant în alaptare certificat IBCLC, pentru partea de sarcină, naştere, îngrijirea şi alimentaţia copilului. De Irina GruiaPsihoterapeut

Formator Psihodrama Clasică – Asociația Română de Psihodrama Clasică, Președinte, Formator Metode de Educație Nonformală – Asociația DePsi, Formator Comunicare relațională – Metoda ESPERE, despre schimbările psiho-emoţionale care însoţesc sarcina, naşterea şi apariţia unui copil în familie, dar și cum rămâne vie și frumoasă relația de cuplu.
Cursul “Părinți de poveste” începe din 17 noiembrie, ține până pe 8 decembrie si este structurat în 4 module, fiecare modul durează 3 ore/ședința și se desfășoară o data pe saptămână.

Costul este de 500 de lei/cuplu. Un curs poate fi urmat de maxim 10-15 cupluri.
Locația Grădinița Madona Dudu, str. Câmpia Islaz Nr.12, Craiova.
Înscrieri și detalii la telefon: 0727.229.185



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.