Tramvaiele dau iar semne de ”oboseală”

Tramvaiele dau iar semne de ”oboseală”

10.711
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Tramvaiul tras de basculantă apare din nou, la Craiova. Povestea defecțiunilor se repetă. Ce-i drept, nu la fel de des precum se obișnuiseră călătorii la un moment dat, imediat după marea relansare a tramvaielor modernizate. Un lucru e cert: ”operațiile estetice” au mai estompat într-un fel sau altul amprenta estetică a timpului, nu și pe cea tehnică. Tramvaiele din Craiova pur și simplu nu mai pot.

 

Un tramvai s-a defectat azi-dimineață, la El Preco. Angajații SC RAT Craiova l-au reparat, însă mijlocul de transport s-a stricat din nou în zona Electroputere. ”Circulația nu a avut de suferit. Tramvaiul era fără călători, pentru că, după reparație, acesta era în probe”, a precizat directorul SC RAT Craiova, Sorin Manda.

 

Reamintim că aleșii locali au votat în ședința de Consiliu Local din septembrie a.c. un proiect al Executivului privind alocarea a 5 milioane de lei pentru achiziționarea unui nou lot de autobuze. Asta până la ședința următoare, din octombrie, când municipalitatea a înaintat CLM Craiova un proiect de rectificare bugetară prin care cele 5 milioane au fost retrase. Practic, nu mai sunt bani nici pentru autobuze noi, așa încât parcul RAT rămâne la același stadiu.

Foto: Cristi Militaru



24 COMENTARII

  1. #1

    Nu sunt bani de tramvaie noi ,autobuze noi promisiunile sunt gratis si votantii mii.

  2. #2

    Propun ca sa se puna si pe basculanta autocolant iar la tramvaie sa se puna roti de cauciuc sa fie trase pe strada iar sinele sa fie desfintate si astfel se va largi strada

  3. #3

    Pai erau obosite,doar autocolantul era nou pe ele…

  4. #4

    Rasu’ curului, in asa voita „capitala culturala” se trag tramvaiele cu basculanta… welcome to mama oltenia.

  5. #5

    Astea sunt tramvaie???… mai degrabă tinichelele. ..

  6. #6

    normal ca nu mai sunt bani ,doar e campanie electorala si trebuie bani pentru pomeni

  7. #7

    bai basculanta chiar arata ok și nu se strica așa repede deci mai bine mai cumpără o basculanta !!

  8. #8
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6160

    Eu zic sa cumpere mai bine tramvaie din alea trase de cai. Daca firma se numeste RAT ce naiba sa ii ceri.. e SOBOLAN..

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4855

    L a lasat bateria

  10. #10
    Member
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    144

    Rasuri frate. De cand ma stiu numai cu raba aia le trag. Am mai vazut si eu tramvaie defecte prin alte orase, dar vin si le remorcheaza cu un altul, nu cu raba, zau ca e penibil. Daca era sina daia tip acostament de calea ferata ca spre ford sau iasnita cum mama dracu mergeau cu raba aia in fata sa il traga? Oltenia asta e plina de idioti, care nu ezista sa arate lumii cat de retarzi sunt ei, parca le place sa se mandreasca aratand lumii intregi ce idioti sunt ei. OF, OF, MAI,MAI ….

  11. #11

    Craiova Nr.1 in Romania la absortia fondurilor europene zbiera o cucoana pe mahala cam rosie in obraji …

  12. #12

    Si cand ma gandesc ca doar s-au pus in functionare iesind din RK..

  13. #13
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    179

    Sa-l lase legat de basculanta si nu mai trebuie reparat

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  14. #14
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    397

    Le-a reabilitat prea bine Olputza mai cumpara alte gunoaie cu bani multi supraevaluate

    Fac aia la Cluj sau unde fac tramvaie noi nimeni nu ii baga in seama cumparam de la dezmembrari strainatate ca asa se pot fura bani alte fiare vechi ca acestea

    Au fost reabilitate cu autocolant in rest au ramas tot rugina

    Sa le puna motor nou totul nou si le mai taraie inca 50 de ani .

  15. #15
    Member
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    145
    Citat Mesaj initiat de Bogdan7
    Le-a reabilitat prea bine Larga mai cumpara alte gunoaie cu bani multi supraevaluate fac aia la Cluj sau unde fac tramvaie noi nimeni nu ii baga in seama cumparam de la dezmembrari strainatate ca asa se pot fura bani alte fiare vechi ca acestea care au 50 de ani de exploatare au fost reabilitate cu autocolant in rest au ramas tot rugina normal ca se duc sa le puna motor nou totul nou si le mai taraie inca 50 de ani .

    Amice, asta este UE, si NATO in care am intrat. Ne-am angajat ca distrugem tara, si cumparam gunoaiele lor vech, unele date degeaba si aici se spune ca au costat o gramada de bani. Pai normal ca firmele romanesti nu sunt bagate in seama, ca trebuie sa moara, asta e regula, si asta se intampla sau o sa se intample ca nu mai vand. Regula este sa cumparam din afara mai scump chiar daca noi am produce ceva bun si de 10 ori mai ieftin nu sunt luate in seama, pentru ca nu ai voie, trebuie sa iei de la UE, ca asa te-ai angajat sa faci. Astra vagoane Arad producea ceva, dar cine sa-i bage in seama? aia faceau si trolee, sau vagoane de tren de calatori, si dreconditionari. Jafurile de mai merg acum pe caile ferate la noi,, in special alea etajate albastre, sunt reconditionate de Astra vagoane Arad din vechile rable etajate.

    http://www.digi24.ro/stiri/economie/astra-arad-a-lansat-primul-tramvai-proiectat-in-romania-502307

  16. #16

    nu au avut timp sa repare epavele in doi ani sau cat a durat sa faca linia de tramvai…rusine larguta ca era mult mai bine sa ia altele la cati bani s.au bagat in inlocuirea liniei ca acum in alti 2 ani epavele sa o distruga…pacat de banii nostrii doamna primar…

  17. #17

    Dupa ce o numesti larguta, la sfarsit o dai cu doamna primar ? bravo !!!

  18. #18

    Multumim Spaguta Olguta ca ai facut din Craiova un oras Congolez,pentru ca suntem departe de Europa aia promisa .Votati cu incredere Penalii si Romania o sa arate ca in aceasta imagine.

  19. #19

    Se poate defecta și unul nou în trafic! Nu văd legătură între primar, linie și tramvai…

  20. #20

    Troleibuzele erau o soluție bună și economic si ecologic ,iar traficul era mai degajat fiind pe 4 benzi !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.