Tramvaiele dau iar semne de ”oboseală”

Tramvaiele dau iar semne de ”oboseală”

10.697
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Tramvaiul tras de basculantă apare din nou, la Craiova. Povestea defecțiunilor se repetă. Ce-i drept, nu la fel de des precum se obișnuiseră călătorii la un moment dat, imediat după marea relansare a tramvaielor modernizate. Un lucru e cert: ”operațiile estetice” au mai estompat într-un fel sau altul amprenta estetică a timpului, nu și pe cea tehnică. Tramvaiele din Craiova pur și simplu nu mai pot.

 

Un tramvai s-a defectat azi-dimineață, la El Preco. Angajații SC RAT Craiova l-au reparat, însă mijlocul de transport s-a stricat din nou în zona Electroputere. ”Circulația nu a avut de suferit. Tramvaiul era fără călători, pentru că, după reparație, acesta era în probe”, a precizat directorul SC RAT Craiova, Sorin Manda.

 

Reamintim că aleșii locali au votat în ședința de Consiliu Local din septembrie a.c. un proiect al Executivului privind alocarea a 5 milioane de lei pentru achiziționarea unui nou lot de autobuze. Asta până la ședința următoare, din octombrie, când municipalitatea a înaintat CLM Craiova un proiect de rectificare bugetară prin care cele 5 milioane au fost retrase. Practic, nu mai sunt bani nici pentru autobuze noi, așa încât parcul RAT rămâne la același stadiu.

Foto: Cristi Militaru



24 COMENTARII

  1. #21

    In orasul care muncesc binenteles ,nu ROMANIA tramvaiele si troleibuzele acopera 33 de trasee diferite si vin din 5 in 5 minute fara intirziere.Ei nu au in traseu vechituri cumparate la second hand.Cer bani pe abonment si bilete dar stiu sa ofere conditii inclusiv persoanelor cu handicat locomotor si oamenilor angajati care au program de lucru fix….

  2. #22

    Sunt la ordinea zilei si tranvaiele si rasurile alea de autobuze vechi de 30 de ani, toate se strica mereu. Daca pui autocolant, nu inseamna ca sunt si bune

  3. #23

    Ramane de vazut cat dureaza pana incep si noile autobuze Solaris sa cedeze, doar merg in Romania unde nu are nimeni grija de ele

  4. #24
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4873
    Citat Mesaj initiat de nea caisa
    Sa-l lase legat de basculanta si nu mai trebuie reparat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.