12 gospodării inundate la Braniște

12 gospodării inundate la Braniște

4.856
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

12 gospodării din localitatea Braniște au fost inundate în urma ploilor abundente din ultimele ore. În patru dintre ele apa a intrat și case. Oamenii au sunat imediat la pompieri și au cerut ajutorul pentru evacuarea apei. „La fața locului se află un echipaj al Detașamentului 1 Pompieri Craiova cu trei motopompe și șase ofițeri care intervin pentru evacuarea apei din locuințe și curți”, a declarat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt ISU Oltenia.

 

Zona inundată este cunoscută drept una cu probleme în timpul ploilor abundente. De fiecare dată când plouă puternic apa pătrunde în curțile și casele oamenilor. „E apa în casă de-o palmă. Plouă de ieri încontinu, toată noaptea nu am dormit de frică să nu intre peste mine. Nu e prima dată când e plin de apă la noi”, a povesit unul dintre păgubiți. De fiecare dată când este anunțată vreme ploioasă oamenii spun că se pregătesc cu saci de nisip în încercarea de a feri măcar locuințele. De data aceasta au scăpat „ieftin” spun ei. Apa le băltește în curți, însă cu ajutorul pompierilor o vor scoate și speră ca cerul să se îndure și să se oprească ploaia.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    143

    Peste astia la Braniste as fi crezut ca iasa Jiul, dar de inundatii de la ploaie nu am mai auzit pana acum acolo. Pana acum se vorbea dor de Brestei, acum vad ca peste astia cu panza freatica sus nu se mai zice nimic ca se iasa cu barca pe strazi dupa ploi, acum iasa la Braniste. Mai sa fie !!!

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4858

    Si poza cu tramvaiul remorcat? Tot de la inundatii?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.