Voleibalistele din Bănie vor să producă surpriza cu Dinamo

Voleibalistele din Bănie vor să producă surpriza cu Dinamo

9.741
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipa feminină de volei SCM U Craiova primește vizita celor de la CS Dinamo București, sâmbătă, de la ora 16:00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”.

Deși au un început de sezon în care nu au acumulat nici măcar un punct, voleibalistele pregătite de Daniel Săvoiu vor să spargă gheața, din acest punct de vedere, contra echipei dinamoviste.

Știm că ne așteaptă un meci difil. Suntem în căutare de puncte. Va trebui să luptăm foarte tare pentru a obține punctele. Am avut un start mai greoi, dar ne omogenizăm și eu spun că vom face un meci bun. Mergem cu capul sus și mergem să ne batem, nu avem probleme de lot”, a declarat Săvoiu.

În clasament, distanța dintre cele două echipe este una foarte mare. Craiova are 0 puncte și un singur set câștigat, fiind pe ultima poziție în clasamentul Diviziei A1 la volei feminin, în vreme ce Dinamo se află pe locul 5 cu 12 puncte.



1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.