Fotbal: Tricolorii vor să răstoarne calculele în fața polonezilor

Fotbal: Tricolorii vor să răstoarne calculele în fața polonezilor

10.060
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

România și Polonia se vor întâlni în această seară (21:45) pe Național Arena, într-unul dintre capetele de afiș ale etapei a patra din preliminariile Cupei Mondiale 2018.

După trei partide disputate România și Polonia sunt neînvinse în Grupa E a preliminariilor Mondialului de peste doi ani. Adversarii „tricolorilor” din această seară stau mai bine în clasament. Lewandowski și colegii săi ocupă poziția secundă în clasament, cu 7 puncte, două mai multe față de naționala țării noastre.

Fotbaliștii pregătiți de Christoph Daum și-au ales numerele cu care vor juca împotriva polonezilor. Andrei Ivan, singurul jucător al Craiovei convocat pentru jocul din această seară, va purta numărul 11.

Din punct de vedere statistic, naționala Românie stă ma bine. În cele 33 de meciuri disputat contra Poloniei, incluzând și partidele amicale, tricolorii au acumulat 14 victorii, au terminat la egalitate de 15 ori și au pierdut 4 jocuri.

Ultimul întâlnire directă dintre România și Polonia s-a consumat în urmă cu aproape 7 ani, la Varșovia, iar singurul gol la partidei a fost reușit de Daniel Niculae.

Oaspeții, favoriți la casele de pariuri

Polonia e cotată de casele de pariuri cu prima șansă în meciul de pe Național Arena. Oaspeții jocului din această seară au o cotă de 2.50 pentru victorie, în timp ce pariorii care vor miza pe un succes al băieților lui Daum pot câștiga și de trei ori suma jucată.

„Nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă”

Ne dorim să facem un joc bun și la sfârșitul celor 90 de minute să fim fericiți. Într-adevăr, se simte o oarecare presiune, nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă. Am făcut-o în meciul cu Muntenegru”, a declarat Dragoș Grigore, căpitanul echipei naționale a României, la conferința de presă premergătoare jocului cu Polonia.

Am venit la București cu gândul de a câștiga, cunoaștem potențialul echipei României. I-am văzut la Campionatul European și știm că pot juca foarte bine pe contraatac. Știm că este un adversar dificil, știm ce ne așteaptă, dar și noi ne cunoaștem valoarea. Suntem o altă echipă față de anii precedenți. Faptul că nu am învins România de mult timp într-un meci oficial este un element motivațional în plus pentru noi”, a spus în replică Jakub Blaszczykowski, căpitanul polonezilor, citat de Agerpres.

Partida dintre România și Polonia va fi arbitrată de o brigadă din Slovenia, ce îl va avea la centru pe Damir Skomina, ajutat la cele două tușe de Jure Praprotnik și Robert Vukan. Arbitru de rezervă va fi Matej Jug.

Echipele probabile:
România: Ciprian Tătărușanu — Romario Benzar, Vlad Chiricheș, Dragoș Grigore, Alăin Toșca — Ovidiu Hoban, Răzvan Marin — Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Alex Chipciu — Bogdan Stancu. Selecționer: Christoph Daum.

Polonia: Lukasz Fabianski — Lukasz Piszczek, Kamil Glik, Thiago Cionek, Artur Jedrzejczyk — Jakub Blaszczykowski, Grzegorz Krychowiak, Piotr Zielinski, Kamil Grosicki — Robert Lewandowski, Lukasz Teodorczyk. Selecționer: Adam Nawalka.

Sursa foto: FRF.



6 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4865

    Meci greu.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    152

    Macar sa le dea Lewandowski vreo 2-3

  3. #3
  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4872
    Citat Mesaj initiat de Tabasthar
    Macar sa le dea Lewandowski vreo 2-3

    Le a dat

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    155
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Citat Mesaj initiat de Tabasthar
    Macar sa le dea Lewandowski vreo 2-3

    Le a dat

    Stiam eu ca nu-i iarta, desi au incercat sa-l opreasca cu petarde n-au reusit

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    1033

    ce dracu sa rastoarne ratonii astia..

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.