Fotbal: Vătăjelu și Calancea, printre integraliştii sezonului din Liga 1

Fotbal: Vătăjelu și Calancea, printre integraliştii sezonului din Liga 1

9.883
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Liga Profesionistă de Fotbal a oferit topul jucătorilor care au prins toate minutele în primele 15 etape ale sezonului 2016-2017 din Liga 1.

Printre integraliștii de până acum din actualul sezon al primei ligi la fotbal se numără și doi jucători de la CS Universitatea Craiova, fundașul Bogdan Vătăjelu și portarul Nicolai Calancea. Lista e completată de Milan Mitic, de la CSMS Poli Iași, Azer Busuladzic, jucătorul echipei Dinamo București și bulgarul formației FC Botoșani, Plamen Ivanov Iliev.

Dintre cei enumerați, Vătăjelu este aproape de a sta o etapă, din pricina cartonașelor galbene. Jucătorul Craiovei are trei avertismente, iar în cazul în care îl va încasa și pe al patrulea va fi suspendat o etapă.

După jocurile naționalei României, cu Polonia în preliminariile Cupei Mondiale 2018 (astăzi, ora 21:45) și cu Rusia, partidă amicală, Liga 1 va reveni pe micile ecrane. În runda următoare, CS Universitatea Craiova urmează să joace pe teren propriu, cu Astra Giurgiu.

Foto: Remus Badea (arhivă).



1 COMENTARIU

  1. #1

    DA sant jucatori buni . Pacat ca joaca la o echipa fara palmares

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.