Volei: Înfrângeri pentru echipele SCM Craiova (Foto)

Volei: Înfrângeri pentru echipele SCM Craiova (Foto)

10.096
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sfârșit de săptămână fără victorie pentru echipele de volei ale Sport Club Municipal Craiova. Băieții au pierdut un nou meci în deplasare, în timp ce fetele nu au obținut punct nici după etapa a șaptea din Divizia A1.

SCMU Craiova, campioana en-titre la volei masculin, a oferit o nouă prestație dezamăgitoare în deplasare. După înfrângerea din jocul disputat pe terenul Stelei, băieții pregătiți de Dan Pascu și Claudiu Mitru au pierdut, de asemenea, scor 1-3 la seturi la Tricolorul LMV Ploiești, iar desfășurarea partidei contra prahovenilor a fost asemănătoare cu cea din urmă cu două etape. Craiova a câștigat primul set la 19, apoi le-a pierdut pe următoarele trei, la 23, 20 și din nou la 23. După șapte etape jucate, oltenii sunt pe poziția a șaptea a clasamentului competiției interne, cu 12 puncte, iar în runda viitoare vor primi vizita celor de la LPS Piatra Neamț.

Voleibalistele au făcut impresie bună în primele 2 seturi

În competiția feminină a Diviziei A1 la volei, SCM U Craiova a rămas fără punct și după etapa a șaptea. Sportivele pregătite de Daniel Săvoiu au pierdut cu scorul de 0-3 la seturi, pe teren propriu, cu CS Dinamo București. Cu puțină șansă, oltencele puteau să câștige un set contra dinamovistelor. SCM – ul s-a ținut bine în primele două seturi, pe care le-au pierdut la 22 și la 20, iar în ultimul act oaspetele s-au impus clar cu scorul de 25-12. Runda viitoare, echipa feminină a clubului craiovean va juca pe teren propriu, cu SCM Piteşti.

 

Galerie foto / SCM U Craiova – CS Dinamo București (volei feminin)



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4877

    Pff,ne a batut Dinamo.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.