A venit momentul zero pentru fotbalul doljean

A venit momentul zero pentru fotbalul doljean

738
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj ar putea avea un nou început. Un grup de iniţiativă, format din membri afiliaţi la forul doljean, a convocat Adunarea Generală Extraordinară a AJF Dolj. 

Ora 11.00 este ora oficială la care membri afiliaţi ar trebui să se prezinte în Aula Facultăţii de Electrotehnică pentru alegerea unui nou preşedinte al AJF Dolj. Silviu Bogdan şi Bogdan Pîncu şi-au depus candidatura pentru funcţia de preşedinte. Dacă se vor întruni cel puţin două treimi din totalul membrilor afiliaţi se va putea trece la singurul punct aflat pe ordinea de zi: alegerea preşedintelui, a vicepreşedintelui şi a membrului care va face parte din Biroul Executiv, confirmarea secretarului şi trezorierului la propunerea preşedintelui, cât şi stabilirea datei la care se va vota un nou statut al AJF Dolj impus de către FRF.

Silviu Bogdan este patronul clubului de juniori Casa Bogdan şi observator la nivelul Ligii I, iar Bogdan Pîncu este director al Clubului Sportiv Judeţean Ştiinţa „U“ Craiova.

În cazul în care nu se vor prezenta cel puţin 75 de persoane, Adunarea Generală Extraordinară nu va fi validată şi Comitetul Executiv al FRF ar putea vota dezafilierea AJF Dolj.

Fostul preşedinte al AJF Dolj, Nicu Neagoe a fost suspendat din funcţie după ce Judecătoria Craiova a dat un verdict irevocabil în care solicita ca alegerile din 2009 să fie reluate. De asemenea, Nicu Neagoe şi Sorin Pătraşcu au fost suspendaţi de FRF din toate activităţile sportive şi administrative pe o perioadă de doi ani.

După ora 10.30 rămâi pe jurnalulolteniei.ro pentru a vedea LIVETEXT toate detaliile de la Adunarea Generală Extraordinară.

Flaviu Dincă

flaviu.dinca@jurnalulolteniei.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4874

    Universitatea nu mai poate fi resuscitata

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.