700 de sticle de parfum confiscate la Vama Calafat

700 de sticle de parfum confiscate la Vama Calafat

6.156
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Peste 700 de flacoane de parfum, inscripționate cu nume un firme cunscute au fot descoprite ascunse într-un autocamion la Vama Calafat. Șoferul, un bărbat în vârstă de 54 de ani din Brașov, a încercat să intre în țară fără să le declare. La controlul autoturismului polițiștii au găsit 735 de sticle de parfum, care bănuiesc ei sunt contrafăcute. Prins cu „mâța-n sac”, șoferul a recunoscut că sunt ale lui, însă nu a putut prezenta acte de proveniență sau certificate de calitate. „Produsele în valoare de 220.500 lei, dacă ar fi originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”, a declarat Dănuț Rudăreanu, purtător de cuvânt STPF Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-02-2011
    Mesaje
    24

    Bravooo l ați prins pe HOT….dacă parfumul miroase mai mult de trei zile….este original ….deci de acolo va dați seama de prejudiciu nu???

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.