Loganul poliției a câștigat cursa cu un BMW

Loganul poliției a câștigat cursa cu un BMW

19.221
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)
Urmărire azi-noapte, pe străzile din Craiova. Un echipaj de poliție și jandarmi aflat în patrulare, a văzut la intersecția străzilor Calea București cu Horia că șoferul unui BMW a mărit viteza când a văzut mașina poliției. Cum un asftel de comportament dă de bănuit oamenii legii au plecat în urmărire. Șoferul a încercat să scape și să bage mașina într-o parcare, polițiștii însă l-au prins. „S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză folosindu-se semnalele acustice și luminoase, reușindu-se blocarea acestuia și imobilizarea conducătorului auto. Astfel, cu ocazia legitimării conducătorului auto, s-a stabilit că acesta este un tânăr de 32 de ani, din Craiova. În iurma testării cu aparatul etilotest care rezultat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.
Bărbatul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Craiova pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei însă a refuzat acest lucru. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru refuzul recoltării probelor biologice.
 


22 COMENTARII

  1. #21

    Nu stiu ce e mai rau: cum a fost relatata „stirea”, cum au sarit posesorii de BMW cu misto’uri sau lipsa totala de gramatica in unele comm.

  2. #22

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.