Gigioc, reținut pentru 24 de ore. Printre acuzațiile care i se aduc...

Gigioc, reținut pentru 24 de ore. Printre acuzațiile care i se aduc se numără tentativa de omor

32.188
31
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Vadik Gigi Zavera, cunoscut în lumea interlopă drept Gigioc,  a fost implicat la începutul lunii noiembrie într-un scandal ce a avut loc într-un bar din Craiova. Conform unor surse, s-a certat cu unul dintre apropiații săi. Lucrurile au degenerat și  în urma încăierării a scos o sabie și l-a tăiat. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a ajuns la spital cu mai multe leziuni. Martorii au refuzat să dea declarații la poliție.

 

În această seară, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj l-au reţinut pe Vadik Gigi Zavera, zis Gigioc. De asemenea, alte șase persoane care au participat la scandal au fost reținute. „Sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni: tulburarea ordinii şi liniştii publice, port de obiecte periculoase, tentativă de omor, complicitate la tentativă de omor “, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

 

sursa foto: Gândul



31 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    154

    retinut 24 de ore pentru tentativa de omor ?pe mine m-au retinut 48 de ore ca imi exploda vezica urinara si am facut pisu pe o masina cu semnale sonore … (

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9153

    Vrajeala, a fost atacat intr-un bar in timp ce isi bea linistit un ceai , de un cunoscut insotit de mai multe persoane , cu sprayuri lacrimogene , arme albe si de foc . Fiind ranit in acest atac , a incercat sa se apere . De la legitima aparare pana la tentativa de omor e cale lunga .

    Tel : 0768 32 22 23Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     09-06-2009
    Mesaje
    106
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Vrajeala, a fost atacat intr-un bar in timp ce isi bea linistit un ceai , de un cunoscut insotit de mai multe persoane , cu sprayuri lacrimogene , arme albe si de foc . Fiind ranit in acest atac , a incercat sa se apere . De la legitima aparare pana la tentativa de omor e cale lunga .

    )))))))))))))))))))))

  4. #4
  5. #5

    La cat rau ati facut meritati inchisoare pe viata.Ati ajuns sa aveti multa putere si bani numai cu complicitatea Politiei corupte si a Judectorilor corupti din Craiova .Maine poimaine o sa aflam ca ati facut si crime,nu numai tentative de omor. Va urez Puscarie placuta si sa platiti pentru raul facut si teroarea pe care ati instaurat-o in Craiova .Sper sa vina dupa tine si ceilalti mafioti din Craiova,indiferent ca sunt romani sau tigani.

  6. #6

    da nu are tentativa.are mai multe crime cacatu asta de gigi merita puscarie pe veata sau eczecutat .criminaliiii

  7. #7

    ( bai Muierilor nu mai radeți si vb asa de om ,unul din cel mai corect si sincer om . De bunătatea lui si dulceața lui i se întâmpla astea . Libertate cât mai repede

  8. #8

    clif de ce vb asa boss ma faci muiere k pourma ati vb urat eu am vb pentru k asa e.omu e cacat

  9. #9

    Cata Catalin nici nu văzusem Com tău acolo zău ,dar asta e unu care erea cu dreptatea căței lui ereau jegosi

  10. #10
  11. #11

    bine. dar nu mai e ce sti tu rl da ordin si caini profita

  12. #12

    Toată lumea poate sași dea cu pararea

  13. #13

    in sfârșit pușcărie nu doresc la nimeni

  14. #14

    asa e k e grea puscaria dar sunt oameni care merita.dar cum ai zis tu fiecare asi da cu parerea

  15. #15

    da ce ai Opri Roxana de razi asa ce te distreaza?

  16. #16

    Lăsați orașul să traiasa+ bagatil 20 ani astea trebuie omorati primii este criminal si proxenet…luați decizii dacă nu sunteți pe mâna cu ei.

  17. #17

    nu este chiar asa,fara el ar destrabal cu tiganimea

  18. #18

    Offf grea este limba romana

  19. #19

    Ce frumos ar fi sa faceti voi curatenie de-adevaratelea in Craiova!!!

  20. #20

    Aveti numai conturi false si comentati aiurea ,nici măcar nu știți pe ce lume trăiți si pe ce STRĂZI mergeti#de cand este Facebook au toti frustrati ocazia sa-si dea cu părerea .RESPECT.CARACTER.FORTA

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.