Dezbatere publică pe marginea impozitelor și taxelor locale din 2017

Dezbatere publică pe marginea impozitelor și taxelor locale din 2017

3.245
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova organizează astăzi, 21 noiembrie 2016, de la ora 12.00, la sediul instituţiei din str. A.I. Cuza nr. 7, în sala mare de şedinţe, dezbaterea publică a  „Proiectului de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale pe anul 2017”.

 

La dezbatere sunt invitate să participe persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile în sală. Proiectul de hotărâre şi anexele aferente, sunt disponibile pentru consultare la rubrica „Proiecte de acte normative supuse consultării”.

 



4 COMENTARII

  1. #1

    Adica ne explica cum a luat Primaria impozit ilegal de la cei cu blocuri mai vechi ? Sau ne explica de ce arunca banii nostrii din impozite si taxe in buzunarele firmelor de partid.

  2. #2
  3. #3

    Doamna primar….nu este frumos!!

  4. #4

    Sau de ce nu da Direcția de taxe și impozite răspuns la contestații în termenul legal, si ne tine ca pe proști…Contestații făcute la greșelile lor prostești ! De ce se mișca atat de greu si de ce personalul e ata de „amabil” si bine pregătit, cu „pofta de munca” – vezi cucoana de la casieria din Brazdă lui Novac….care ia salariu să ne mănânce nouă nervii !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.