Fiu de polițist bătut măr de un grup de romi

Fiu de polițist bătut măr de un grup de romi

10.169
18
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Fiul unui polițist a ajns la spital după ce a fost bătut de un grup de romi. Altercația a avut loc azi-noapte într-un bar din Giurgița. Tânărul de 23 de ani a fost lovit cu bestialitate de mai mulți bărbați și a ajuns la spital. “Pacientul este policontuzionat prin agresiune fizică, prezintă traumatism cranio-cerebral acut, traumatism facial, toraco-abdominal și de umăr drept”, a spus Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt SJU Craiova.

 

Poliția a demarat o anchetă și încearcă să stabilească ce s-a întâmplat. “În cauză se fac cercetări pentru lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarant Alin Apostol purtător de cuvânt IPJ Dolj. Conform unor localnici se pare că scandalul ar fi o răzbunare pe tatăl victimei, polițist naval din cauza căruia agresorii ar avea un dosar penal.

Revenim cu amănunte!



18 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Poate așa politia nu mai doarme

  3. #3

    ce repede se fac cercetari in aceasta cauza dar de bataia dintre fetele alea care a oripilat Facebook-ul nu vorbeste nimeni acolo ” agresorii sunt cercetati in stare de libertate” Oricum e pacat ca se intimpla asemenea fapte ,vinovatii sa raspunda justitia sa se miste mai cu talent

  4. #4

    Scaandalu nu a fost la giurgita ci la gighera

  5. #5

    Bravo?! Femeie esti cu capul? Astia s-au razbunat pe fiul politistului pentru ca i-a prins si le-a facut dosar penal, ce vrei sa spui?

  6. #6

    Daca nu ai înțeles mai bine taci

  7. #7
  8. #8

    Daca politia nu i instare sa i puna la punct….ii pun ei pe politisti la punct….

  9. #9

    Agresorii fetei se afla in arest la domiciliu=tratament de politician!

  10. #10

    De ce zici asa ?Doar pentru ca era baiatul unui politist trebuia batut in halul asta?

  11. #11

    Niste bestii care trebuie sa stea la puscarie si nu in libertate.

  12. #12

    Ce vorbim noi de Giurgita ,cand acum cateva ore in cartierul 1 Mai pe strada Constantin Angelescu in apropiere de targ a fost batut crunt un baiat de catre un individ care era insotit de un caine de talie mare.Asta s-a intamplat ziua in amiaza mare si nimeni nu a intervenit sau sa sune la 112.Eu nu am fost de fata,ca altfel interveneam sau anuntam Politia imediat.Oameni buni ,nu mai fiti indiferenti la ce se intampla in jurul vostru,pentru ca nu stiti cand o sa patiti si voi asa.

  13. #13
    Junior
    Data de inscriere
     06-04-2011
    Mesaje
    53

    Cat hate din partea voastra. Toti tipati Mu*e garda si va bucurati cand se intampla ceva de genul, pana cand aveti nevoie de ajutorul lor. Din pacate politia si-a pierdut treptat din ce in ce mai mult din putere de-a lungul timpului pentru ca de se intampla opusul acum toti o sugeati cu pepsi.

  14. #14

    judecatori milosi ,ar trebuii sa le mareasca salariile

  15. #15
  16. #16

    Elena Branescu Dar nu vrei så te explici ?sau så dezvolti ?

  17. #17

    Intrebarea este…mai exista politie in Craiova sau in judetu Dolj?)))) Ar trebui sa fie batuti mar zi de zi cate unul !

  18. #18

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.