Craiova: Un șofer a încercat să fugă de poliție, dar a fost...

Craiova: Un șofer a încercat să fugă de poliție, dar a fost blocat în trafic

8.495
11
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 27 de ani, din Valea Stanciului, a fost urmărit, azi-noapte, în centrul orașului, dar a fost prins în scurt timp. Șoferul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și a preferat să fugă de poliție.

 

O echipă de siguranță publică patrula pe Strada A.I.Cuza, în jurul orei 00.15, când au observat un autoturism VW Golf în mișcare, al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție, a mărit brusc viteza de deplasare către strada Popa Șapcă. Agenții au pus în funcțiune girofarul și au plecat în urmărirea acestuia. Cu ajutorul unui alt echipaj, vehiculul a fost blocat în trafic la intersecția străzilor ”Ion Maiorescu” și ”Popa Șapcă”.

 

Astfel, la volanul autoturismului a fost identificat Albert Sandu, de 27 de ani, domiciliat în comuna Valea Stanciului, Dolj. Din verificări a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii craioveni i-au întocmit tânărului dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Foto: arhivă



11 COMENTARII

  1. #1

    In ultimul timp sau inmultit acesti tampiti si daca observam sunt fie tarani,fie tigani .Ar trebui marite pedepsele si facute filtre in comunele din Dolj.Cum ajung astia pana in Craiova nu inteleg,parca Politia Locala din comune doarme.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4910

    „In centrul oralului…?”

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-04-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    42

    Nu l-a luat nimeni la ocazie si a zis omul sa vina cu masina la oras…..

    GET RICH OR DIE TRYING !!!
  4. #4
  5. #5

    Nu mai confundati Politia Locala Circulatie cu Politia Rutiera ! Politia locala apeleaza la fratii mai mari cand constata o posibila infractiune ei neavand competente la regimul infractiunilor rutiere !!!

  6. #6

    la puscarie cu acest individ

  7. #7

    Pot să aplice amenzi pt oprire sau staționare neregulamentara..

  8. #8

    Politia locala din comune chiar doarme. Majoritatea pustanilor invata sa conduca pe ulite inainte de a face 15-16 ani. Asta se intampla chiar si in orasele mai mici decat Craiova, da’ se pare ca acum a devenit la moda si Craiova.

  9. #9

    Ma refeream la infractiuni nu la contraventii !!!

  10. #10
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6203

    Au innebunit taranii

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-11-2016
    Mesaje
    14

    LA PUSCARIE !!! si suspendarea dreptului de a mai da de carnet vreodata.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.