Mercedes furat descoperit de vameșii români

Mercedes furat descoperit de vameșii români

5.414
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bolid de lux căutat de poliția belgiană a fost descoperit de polițiștii de frontieră de la Calafat. Autoturismul Mercedes – Benz era dat în urmărire internațională prin Interpol. Vameșii doljeni au confiscat autoturismul iar șoferul s-a ales cu dosar penal.

 

Autoturismul a fost depistat aseară în jurul orei 21.45 când, la Vama Calafat a încercat să intre în România un bulgar de 34 de ani la volanul unui Mercedes-Benz CLA 180, fabricat în anul 2013 care avea numere de înmatriculare în Polonia. Oamenii legii i-au actele și au constat că certificatul de înmatriculare al autovehiculului nu prezintă elementele de siguranță specifice, așa că au făcut verificări suplimentare. „În urma acestora, a rezultat faptul că autoturismul este dat în urmărire internațională prin Interpol, fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, iar plăcuțele de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul de aceeași marcă. Polițiștii de frontieră au luat măsura indisponibilizării autoturismului, în valoare de aproximativ 20.000 euro, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tăinuire la furt și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare“, a declarat Dănuț Rudăreanu, purtător de cuvânt STPF Dolj. Bulgarul prins la volan s-a declarat nevinovat. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a cumpărat mașina de la un polonez și nu șita că a fost furată.



3 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-11-2016
    Mesaje
    13

    De doua saptamani a aparut la mine in parcare un ML cu numere de Italia, si nu am vazut pe nimeni pe langa el, si nu a mai fost miscata niciodata. O fi si asta furata ?

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4919
    Citat Mesaj initiat de anamariapopa88
    De doua saptamani a aparut la mine in parcare un ML cu numere de Italia, si nu am vazut pe nimeni pe langa el, si nu a ai fost miscata niciodata. O fi si asta furata ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.