Primarul Craiovei, în concediu fără plată

Primarul Craiovei, în concediu fără plată

8.301
26
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Edilul Lia Olguţa Vasilescu va lipsi de la conducerea Primăriei Municipiului Craiova în următoarele săptămâni, pentru a putea merge în campania electorală pentru alegerile parlamentare, la care candidează din partea PSD Dolj pentru un mandat de deputat. 

 

Primarul a transmis o informare Consiliului Local al Municipiului Craiova prin intermediul secretarului Ovidiu Mischianu, potrivit căreia, în perioada 24 noiembrie – 12 decembrie 2016, va fi în concediu fără plată. Atribuțiile edilului i-au fost delegate viceprimarului Mihail Genoiu prin dispoziție de primar.

 

Olguța Vasilescu a declarat în repetate rânduri că nu intenționează să renunțe la mandatul de primar chiar dacă va fi votată ca deputat de Dolj, însă a admis că dacă i se va oferi o funcție din care ”să ajute mai mult orașul” nu v.a refuza să o facă. ”Eu am anunțat deja că vreau să rămân primar, intenția mea e de 99% să rămân, și voi pleca din funcția de primar doar dacă din noua postură pot să ajut mai mult Craiova”, a afirmat Olguța Vasilescu. Aceasta a mai spus că motivul pentru care candidează este acela că vrea să susțină candidații PSD și să poată participa activ la campania electorală.



26 COMENTARII

  1. #21
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2435
    Citat Mesaj initiat de koss®
    AM văzut-o astă seară pe Latrina3. Tot așa fardată ca o faraoancă și tot cu flowul verbal de mahala învațat de la WC Tudor (Dumnezău să-l hodinească-n liniște și pace deși cred că la ora asta se ia în gură ăla și cu dracii prin Iad ori cu sfinții prin Rai).

    Zicea Olgavskaya că este o crimă națională, ceva de nedescris să nu mai participe Puliția Locală la parada de ziua națională a României pe 1 Decembrie. Eu zic că este un lucru normal să nu participe Puliția Locală la parada, că doar nu se duce Puliția Locală să se bată cu turcii, cu ungurii sau cu rușii în caz de război ca n-au competențe.

    Este clar că dacă Pesede câștigă ăștia o pun ori prim ministru, ori vreun ministru ori prin vreo funcție de conducere.. și cu asemenea oameni se duce dracu la dracu țara asta.

    A văzut ea un os de ros cu Poliția Locală. Să atragă voturi. Cam la nivelul ăsta e ea când atinge maximum de inteligență.
    Oricum, ălora din P. Locală li se rupe de paradă. Vor salarii mai bune, să se pensioneze la 50 de ani ca militarii din Afganistan.

  2. #22
  3. #23

    Pe cand in concediu de maternitate? ))

  4. #24
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    186

    Ba esti nebun? Pai si daca pleaca in cefeseu de unde mai are bani in pragul sarbatorilor?

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  5. #25
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-11-2016
    Mesaje
    18
    Citat Mesaj initiat de nea caisa
    Ba esti nebun? Pai si daca pleaca in cefeseu de unde mai are bani in pragul sarbatorilor?

    Din furaciuni si spagi a strans destul si pentru partidul mafiot, si are si ea acolo de un porc si 3-5 cozonaci

  6. #26
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-11-2016
    Mesaje
    0

    rusine cucoana!partidul intai si apoi treburile orasului,nu?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.