Portofel găsit în curtea unui hipermarket și restituit de jandarmi

Portofel găsit în curtea unui hipermarket și restituit de jandarmi

10.757
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Maiorul Liviu Cebuc, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, era în afara orelor de program, miercuri, 23 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, când a găsit în parcarea unui hipermarket din Craiova un portofel în care se aflau aproximativ 1.300 de lei, câteva carduri bancare şi documente.

 

Ofiţerul a solicitat la faţa locului un echipaj mobil care, în urma verificărilor efectuate, a identificat persoana care a pierdut portofelul, o femeie din comuna Coţofenii din Dos. Ulterior, jandarmii au mers acasă la aceasta și i-au restituit portofelul, pe bază de proces verbal.

 

Ieri, 24 noiembrie a.c., numita E.G. s-a prezentat la sediul I.J.J. Dolj unde s-a întâlnit cu conducerea unităţii pentru a-şi exprima recunoştinţa şi mulţumirea faţă de integritatea şi profesionalismul de care au dat dovadă jandarmii.



10 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Se pare că mai sunt și oameni buni cu sufletul mare

  3. #3
  4. #4

    Ogaru îl mai restituita dacă îl găsea full de € ?!?!

  5. #5
  6. #6

    Nu acolo ca aia sunt și mai hoți

  7. #7
  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-09-2010
    Mesaje
    44

    Tata a pierdut buletinul la lidl a mers după o zi a întrebat dacă s-a găsit ceva răspunsul a fost nu a mers iar după o săptămână au zis ca nu e la ei, între timp a făcut alt buletin. După 3 luni vine cineva de la lidl cum ca au găsit un buletin , si se afla la ei de 3 luni și nu a venit nimeni să îl ridice.

  9. #9
  10. #10
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    4

    Bani nu au luat deloc ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.