Craiova. Ecologiştii şi-au ales Biroul executiv

Craiova. Ecologiştii şi-au ales Biroul executiv

434
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Partidul Ecologist Român are, de astăzi, birou executiv local la Craiova. Ecologiştii craioveni sunt reprezentaţi la cel mai înalt nivel de Liviu Mihai Popoi, în calitate de preşedinte, şi Cristian Săvulescu, fost consilier municipal, mandatat primvicepreşedinte. Cei patru vicepreşedinţi sunt: Marin Mirea, Virgil Buzatu, Iulian Chiurtu şi Marius Dragomir. În funcţia de secretar a fost ales Leonard Berneanu, iar din birou mai fac parte Petrică Nedelcu, Mariana Dulvac, Viorel Moraru şi Dragoş Dumitru.

“Acesta este nucleul ecologist de la Craiova, iar într-o săptămână va fi ales şi Biroul executiv judeţean Dolj al PER. Timpul până la alegeri este scurt, însă avem alături oameni conştienţi de efortul care trebuie depus pentru alcătuirea unor echipe competitive, cu pretenţii la alegerile locale şi, mai apoi, la cele parlamentare”, a pus Dan Păloiu, preşedintele PER Dolj.

 

Nouapresa



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.