Controale la Mitropolia Olteniei: ”Se verifică activitatea contabilă”

Controale la Mitropolia Olteniei: ”Se verifică activitatea contabilă”

4.296
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mitropolia Olteniei ar fi fost vizată, în această dimineață, de o serie de controale – ale DNA și ANAF – potrivit presei centrală. Informațiile nu au fost confirmate de instituțiile mai sus amintite, însă, după apariția lor în mass media, reprezentanții Mitropoliei au susținut o conferință de presă în care au anunțat că a fost vorba despre ”o expertiză contabilă uzuală”, ”o verificare anuală a activităţii Mitropoliei”, fără a exista vreo ”suspiciune”.

 

Este o expertiză contabilă uzuală, normală pe care noi o prezentăm anual organelor abilitate care o solicită. Nu este vorba despre altceva decât o verificare anuală a activităţii Mitropoliei. Nu există niciun fel de suspiciune. Se verifică activitatea contabilă, nu aş putea să vă spun exact ce, este verificarea contabilă anuală”, a declarat, astăzi, Ioniţă Apostolache, purtător de cuvânt al Mitropoliei Olteniei, fără a preciza însă din rândul căror instituții au provenit organele de control.

 

Presa centrală a scris, indicând surse judiciare, că DNA a făcut, luni dimineață, mai multe verificări la sediul Mitropoliei Olteniei din Craiova şi a ridicat documente care ar avea legătură cu unele proiecte europene.

Și în luna octombrie a.c., informații similare au apărut în media centrală, însă nu au fost niciodată confirmate oficial de DNA sau Mitropolia Olteniei.



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    193

    Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac!

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     06-01-2014
    Mesaje
    125

    Începutul anului fost greu . . .

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-11-2016
    Mesaje
    33

    foate bine ca doar nu au si escrocii astia imunitate precum parlamentarii!biserica nu e stat in stat si popii nu sunt niste supraoameni!

    RAZVAN
  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5254

    nu pierd popii niciodata.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.