Criminalul din Palilula ar fi urmat un tratament psihiatric în Germania

Criminalul din Palilula ar fi urmat un tratament psihiatric în Germania

8.691
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Tânărul de 28 de ani din Timișoara care pe 2 decembrie a împușcat mortal doi bărbați și a rănit alți doi, la Palilula, după care s-a sinucis cu una dintre arme, ar fi urmat un tratament psihiatric în Germania. Anchetatorii susțin că episodul violent de vineri a fost unul spontan și că acesta nu ar fi plănuit să împuște persoanele cu care avusese o dispută verbală.

 

Documentele medicale din Germania, unde fusese tratat agresorul, au fost înmânate anchetatorilor de către soția acestuia, care este medic rezident, și urmează să fie traduse. „Agresorul este cunoscut cu anumite probleme psihice pentru care ar fi urmat în Germania un tratament psihiatric. Episodul violent din 2 decembrie a.c. a fost unul spontan. Acesta nu a plănuit să împuște persoanele cu care a avut o dispută verbală generată de faptul că agresorul ar fi blocat o uliță pe care nu se putea trece cu tractorul. Pe numele acestuia nu existau alte plângeri„, a declarat presei procurorul de caz.

 

Oamenii legii care anchetează cele două crime și sinuciderea din localitatea Palilula au găsit în casa în care locuia criminalul peste 1.000 de cartușe și 15 arme modificate și nemodificate, precum și echipamente de turnat gloanțe și casetat cartușe.

 

Bărbatul, care locuia la Palilula împreună cu soția, a avut vineri o altercație cu mai mulți vecini în care a folosit arme artizanale, împușcând patru persoane. În urma celor petrecute, un bărbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. După ce și-a dat seama ce a făcut, tânărul timișorean s-a împușcat cu una dintre arme. Ulterior, au murit și fiul bărbatului decedat pe loc, precum și agresorul.

 

Luni, tatăl și fiul decedați au fost înmormântați la Palilula, la înmormântare participând peste o mie de persoane, precum și forțe de ordine. Trupul neînsuflețit al criminalului încă nu fusese ridicat de la morgă.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5252

    hm.
    pacat de ceilalti

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6244

    Ai dracu anchetatori ce buni sunt. In cazul fetei moarte, violate si devorate de caini in Parcul Romanescu tac malc de vreun an an si ceva.. de buni ce sunt.. Nu dau informatii ca ancheta e in curs si o sa fie in curs inca vreo 2 ani pana cand s-o plictisii presa sau opinia publica sa mai intrebe de caz.
    Noi aici in regiunea asta avem anchetatori si criminalisti de 2 lei si punct. Oricine spune altfel este in eroare totala.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.