Campion european la 12 ani. Un puști din Craiova viitoare stea în...

Campion european la 12 ani. Un puști din Craiova viitoare stea în K1

15.134
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La 12 ani face ravagii în K1. Craioveanul Mario Boboc este campion european la Kombat Liga. Legitimat la Academia de Lupte „Florin Boboc“, puștiul s-a bătut din greu pentru fiecare punct și a reușit să își învingă în trei reprize adversarul. „A fost un meci dificil, dar am reușit să mă concentrez și am câștigat. Pentru mine această centură câștigată la Timișoara este importantă, iar de la anul pot urca în ring cu adversari mult mai puternici și îmi pot pune centura în joc. Știu că am mult de muncă, dar sunt convins că atunci când îți dorești ceva cu adevărat reușești în viață“, a spus Mario Boboc.

Nu a fost singurul sportiv legitimat la clubul din Bănie. Geany Melițeanu, Matei Preda, Ionuț Melițeanu, Ștefan Petrescu, Lucian Gherman, Adrian Screciu, au obținut și ei medalii la Cupa Ginbox Am participat la Timișoara la gala internațională cu 7 sportivi, iar toți au reușit să obțină medalii. Mario Boboc a câștigat titlul de Campion European, iar pentru clubul nostru rezultatele copiilor sunt importante, a declarat Viorel Popescu, președintele Academiei de Lupte Florin Boboc“.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5251

    frageda varsta.atatia pumni si picioare?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.