Craiova: Un pieton și-a pierdut viața pentru că a traversat neregulamentar

Craiova: Un pieton și-a pierdut viața pentru că a traversat neregulamentar

11.625
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Craiova, a murit, aseară, după ce a fost lovit de o mașină, întrucât a traversat strada fără să se asigure și prin loc nepermis. Accidentul s-a petrecut în dreptul Şcolii Gimnaziale nr. 25.

 

La volanul autoturismului se afla un bărbat de 38 de ani, din Craiova, care conducea, în jurul orei 18.45, pe Strada Prelungirea Bechetului, către Bvd. Nicolae Romanescu. În urma accidentului, a rezultat decesul pietonului.

 

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acest accident.

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4136

    SI ALA MARE SOFER UN PROST.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-12-2016
    Mesaje
    18

    Cat avea la ora ? ca pe acolo sunt numai stradute, treceri, semafoare. La ce viteza l-a luat pe capota si la azvarlit ? Asta nu e o scuza 100% ca nu era pe trecere sau mai stiu eu pe unde. Asa cum si pietonilor li se aduce la cunostinta ca trebuie sa se asigure cand trece strada chiar si pe trecere, asa si soferii trebuie sa beleasca ochii pe oriunde, nu numai in zona trecerilor, nu sunt absolviti de vina. Trebuie sa fi atent peste tot, daca mai ai si viteza si te doare la basca ca nu e trecere prin zona nu te scuteste de parnaie chiar.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5250

    rip

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6251

    Cea mai aiurea moarte.. Calcat de masina.. Pe mine era unul sa ma spulbere pe trecere in fata la Carol in urma cu cateva ore deci.. soferi tata.. Astia zici ca sunt reisari care au evadat din circuitul de curse direct pe drumurile publice.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-11-2016
    Mesaje
    42

    A devenit o banalitate o astfel de stire.e ca si cum duci gunoiul dimineata! Keep walking!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.