Protest la Filarmonică. Artiștii cer demisia directorului atristic

Protest la Filarmonică. Artiștii cer demisia directorului atristic

1.161
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Situație tensionată la Filarmonica Oltenia. Aproximativ 50 de artiști au protestat în holul instituției și cer demisia a trei dintre șefi, pe care îi acuză că fac presiuni asupra lor, creînd o atmosferă de teroare. Oamenii vor demisia directorului artistic, Mihai Ungureanu, a șefei de la Resurse Umane, Nina Călugăru, și cea a Biroului Organizare Spectacole, Mihaela Nedelcu.

 

Artiștii spun că cei trei îii terorizează și îi supun la presiuni psihice din te miri ce. „Am avut un proces pentru că domnul Mihai Ungureanu a catadicsit să ne facă evaluare la evaluare. Luasem nota 5 și după aceea mi-a dat 4,71 și asta însemna 300 de lei mai puțin la salariul lunar pentru că așa a vrut dumnealui în luna mai. Eu am dat în judecată instituția, iar doamna Nina Călugăru mi-a spus „puteți să faceți orice că vom interveni cu toate relațiile noastre și eu vă asigur că nu veți câștiga acest proces”. După cinci ani – atât a durat, pentru că nu voiau să dea actele către justiție, până când li s-a spus că li se dă 500 de lei amendă dacă nu trimit actele -, atunci a catadicsit, a trimis actele și mi s-a dat câștig de cauză, am câștigat procesul și am luat toți banii până în acest moment. Dar am fost amenințată să termin cu aceste procese pentru că ei vor face tot ce vor considera ei și au relații atât de mari încât nu vom câștiga absolut nimic niciunul. Am fost mai mulți colegi care am dat în judecată atunci și bineînțeles că toți am câștigat, pentru că se constatase că s-a făcut o nedreptate”, a povestit și Victoria Săceanu, membă a corului. 



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5248

    ca peste tot

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6269

    Nu va lasati calcati in picioare de sefi !!.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.