Sătenii din Palilula ar vrea izgonită familia criminalului

Sătenii din Palilula ar vrea izgonită familia criminalului

12.698
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Trupul lui Dragoș Furtună, criminalul sinucigaş, de la Palilula a fost luat astăzi de la morga Spitalului 2 din Craiova. Mama atacatorului a angajat o firmă de servicii funerare care s-a ocupat de tot, și care va duce trupul în județul Timiș de unde era originar. Soția și mama celor doi bărbați uciși cu sânge rece de Dragoș Furtună este înmărmurită de durere. Femeia spune că și-a dori ca soția și bunicii călăului să părăsească satul. „Toată familia criminalului știa că el făcea arme acolo în beciul casei. Ei au cumpărat casa ca să facă arme, iar abia acum când s-a întâmplat această tragedie a ieșit totul la iveală. Vreau să răspundă pentru ce au făcut. Eu sunt convinsă că soția, bunicul, dar și bunica, au știut totul, dar au tăcut. Mi-a luat bobocul meu de trandafir în vârstă de 36 de ani. Dacă aș avea o putere i-aș soate din satul ăsta. Nimeni din familia criminalului nu a venit la mine să își ceară iertare. Pentru mine conta enorm acest lucru“, a spus Elena Trandafir cu lacrimi in ochi.

 

15401344_1256244377782223_1465843900_nOamenii din sat sunt la fel de revoltați și ar vrea ca rudele criminalului să părăsească Palilula. Localnicii sunt convinși că atât soția cât și bunicii acesteia știau că Dragoș Furtună are beciul plin de arme și nu l-au denunțat.  „Nici nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul familiei Trandafir. Eu eram în curte și am auzit împușcăturile. Când am ieșit la poartă am văzut trei persoane căzute la pământ, iar peste tot era sânge. Am aflat după aceea că a omorât doi oameni și a rănit alți doi. Atacatorul era vecin cu mine, dar era retras și nu vorbea cu nimeni. Soția este adeventistă și merge împreună cu soția mea la biserică, dar nu a povestit că ar avea probleme în căsnicie. Pentru tot ce s-a întâmplat noi vrem să plece din sat. Soția, bunicul, dar și bunica știau exact ce se întâmplă acolo în casă“, a spus Mioara Avram.

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis un dosar penal pentru omor, tentativă de omor și port ilegal de armă.  În seara fatidică Drafoș Furtună avea asupra lui 4 arme. După ce a împușcat patru persoane, atacatorul s-a sinucis. Anchetatorii au descoperit în beciul casei 15 arme și peste 1000 de cartușe. Bărbatul a tras în plină stradă în oricine i-a stat în cale după ce cei doi, tată și fiu, i-au spus să își tragă mașina în altă parte pentru a putea trece cu tractorul. Dragoș Furtună urma un tratament psihiatric prescris în Germania unde a și lucrat o vreme. Locuia în Palilula împreună cu soția, medic rezident, de șase luni.



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6247

    S-a umflat pasatul in tarani pana le-a zburat un nebun capul. Sa le fie de bine. Eu vad ca strada aia este destul de larga. Ala parcase masina in mijlocul strazii de-a latul sa nu poata taranii cu tractorul sa treaca? Hai ba ma lasi. De ce nu au sunat taranii la 112 daca erau destepti sa vina politia sa poata sa treaca cu tractorul???
    Taranii astia stiu doar radio sant. Ce ar fi vrut sa stea Furtuna ala cu ei de taina la radiosant, sa le dea saru’mana, sa bea o tuica cu ei. ce plm sa vorbeasca ala cu niste tarani retarzi ca din ce am vazut in interviuri aproape toti erau retarzi si de abia de abia vorbeau limba romana.
    Eu n-am incredere nici in declaratiile si in ce zic taranii astia sa-mi fie cu iertare. Astia pot sa debiteze 1000 de lucruri.
    O gramada de tarani prosti sunt prin satele din tara asta.. dar in Oltenia sunt cei mai multi..
    In poza aia vad in gard.. anunt cu vand tuica.. asta e.. astia vindeau tuica si ala vindea arme.. cam asa stau lucrurile.

    Si ala prost la palilula unde s-a rasturnat caruta cu prosti a venit… nu putea sa se duca naiba in alta parte.. In Palilula a venit in Palilula si-a gasit muiere si In palilula si-a fumat ultima lula

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    194

    Mare e gradina Domnului sau vorba lu’ taica-meu, multi prosti sunt pe pamant.

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-11-2016
    Mesaje
    40

    Ceea ce cer taranii de acolo e aberant.dar sa nu uitam ca acela care a facut fapta e un criminal.familia lui nu trebuie sa sufere pt gestul iresponsabil al nebunului criminal.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.