Elevii și studenții cu drept de vot pot circula gratis cu trenul...

Elevii și studenții cu drept de vot pot circula gratis cu trenul în acest week-end

6.439
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii și studenții care au drept de vot pot circula gratis cu trenurile Regio și InterRegio, în perioada 8-12 decembrie, din localitățile în care studiază către cele de domiciliu și retur, informează CFR Călători. Gratuitatea este valabilă doar la calasa II-a și este obligatoriu cumpărarea biletului dus-întors. „Biletul de călătorie se eliberează de la casele de bilete ale stațiilor de cale ferată și agențiilor de voiaj, în baza actului de identitate și a carnetului de elev/student vizat pentru anul școlar/universitar în curs, sau a adeverinței care atesta calitatea de elev/student, fiind obligatorie procurarea în același timp a biletului atât pentru dus (spre localitatea de domiciliu), cât și pentru întors (dinspre localitatea de domiciliu). Călătoria de întoarcere se va efectua în zilele de 11 sau 12 decembrie“, anunță CFR Călători.

 

Măsura a fost luată pentru a-i ajuta pe tinerii care doresc să meargă la vot, deoarece duminică se poate vota doar în circumscripția de care aparțin.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.