O mașină a ars ca o torță în urma unui accident

O mașină a ars ca o torță în urma unui accident

6.430
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Alcoolul și viteza s-au dovedit a fi o combinație periculoasă pentru un tânăr de 24 de ani din Calopăr. Bărbatul s-a urcat la volan ieri dimineață, la ora 05.00, după ce a băut bine. Nu a ținut cont că afară era o ceață de o tăiai cu cuțitul și a apăsat mult prea tare pedala de accelerație. Într-o intersecție a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit de pe drum. Călătoria sa, s-a oprit într-un gard, iar în urma impactului mașina a luat foc. Când au ajuns la fața locului pompierii, mașina ardea ca o torță. „S-a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă. La sosirea echipajului de pompieri incendiul se manifesta la tot autoturismul, a ars în proporție de aproximativ 60%. Cel mai probabil cauza a fost un scurtcircuit electric“, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj.

 

Din fericire accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dol.

 

 

Fotografie simbol



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6278

    A scapat ieftin reisarul. Un imbecil din asta ranga de beat, va poate omori pe neprevazute.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.