ACT și Universitatea din Craiova invită craiovenii la Tango

ACT și Universitatea din Craiova invită craiovenii la Tango

2.153
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Asociaţia pentru Cultură şi Tango (ACT), în parteneriat cu Universitatea din Craiova şi Centrul Cultural Casa Artelor din Bucureşti, organizează o nouă serie de evenimente culturale menite să deschidă tangoul argentinian unui public cât mai larg, dornic să înveţe limbajul celui mai pasional dans.

 

Evenimentul va cuprinde:

  • Lecţii de tango argentinian pentru toate vârstele şi nivelurile, cu Daniel & Irina, participanţi la ediţiile 6 şi 7 ale Campionatului European de Tango Argentinian Todi/Italia 2015 şi Cervia/Italia 2016
  • Expoziţie „Istoria Tango-ului”, conţinut Horia Iova, Cristian Dumitran şi Alina Niţă
  • Milonga – seară de Tango Argentinian cu show

 

Programul complet al evenimentului este următorul:

  • Demonstraţie de Tango & Lansare Expoziţie „Istoria Tango-ului” – Sâmbătă, 10 decembrie, ora 12:30, Holul Universităţii, Sala Albastră;
  • Lecţii de tango argentinian, ora 13:00, Dynamyk Dance Studio, Strada Vlad Ţepeş, nr.2

Workshop 1 – Basic 8 & Complex Variations – 1h20m
Workshop 2 – Fluidity and Change of Direction – 1h20m

  • Milonga – ora 20:30, District Cafe

 

Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Cultură şi Tango (ACT), a cărei misiune este promovarea tango-ului argentinian, ca bun Cultural Imaterial înscris în lista „Patrimoniu al Umanității” – UNESCO. Asociația pentru Cultură și Tango organizează în mod constant cursuri gratuite de tango argentinian în Bucureşti. O nouă serie de cursuri gratuite pentru studenţi va începe în Craiova, din luna ianuarie, în parteneriat cu Universitatea din Craiova şi Casa de Cultură a Studenților.

 

Susţinătorii evenimentului sunt Anca şi Traian Ionescu, fondatorii Asociaţiei pentru Cultură şi Tango şi producătorii spectacolului de muzică live-tango-teatru „Luna Tango”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.