Marian-Jean Marinescu: „Am votat pentru o guvernare care să facă treabă în...

Marian-Jean Marinescu: „Am votat pentru o guvernare care să facă treabă în România“

3.340
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu și-a exprimat votul la Liceul „Henri Coandă“. La ieșirea de la urne a spus că speră ca rezultatul alegrilor să fie pentru „o guvernare care să facă treabă în România“

„Am votat și sper ca votul meu să aducă o guvernare calmă, cu bun simț, eficientă, transparentă, o guvernare europeană. Am votat pentru o guvernare care să facă treabă în România. Sper ca cei care consideră că trebuie să schimbe ceva să vină să voteze. A schimba înseamnă a veni și a vota nu a sta acasă și a critica“, a declarat europarlamentarul Marian-Jean Marinescu.



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     02-12-2016
    Mesaje
    51

    Toti sunt niste mizerii, suntem satui de voi, doar minciuna este in capul vostru ca sa puneti mana pe ciolan, pentru fraieri lafel va fi, dumnezeu cu mila indiferent de ce mafioti sunt la conducere. Cine chiar mai crede ca in tara asta o sa se schimbe ceva vreodata chiar este retard mintal, lafel o sa fie indiferent de ce mafie este la conducere.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4963

    Sigur ca da

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.