PNL Dolj vede partea plină a paharului: ”Începem pregătirea pentru alegerile la...

PNL Dolj vede partea plină a paharului: ”Începem pregătirea pentru alegerile la Primăria Craiova”

13.189
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Liberalii doljeni se gândesc deja la alegerile pentru Primăria Craiova, deși până mâine dimineață cel devreme nu se va cunoaște procentul aproximativ pe care l-au obținut în județ. Asta probabil pentru că, la o primă vedere, scorul nu arată prea bine pentru liberali. În consecință, liderul PNL Dolj, Nicolae Giugea a afirmat în această seară că imediat după încheierea acestor alegeri vor începe pregătirea pentru eventualele alegeri de primar, făcând referire subtil la faptul că actualul edil, Olguța Vasilescu, va renunța la mandat pentru o funcție la București. 

 

Au fost primele alegeri parlamentare la care am participat ca nou Partid Național Liberal format din două partide. Poate că nu au fost armonizate suficient forțele ca să reușim ceea ce am propus. Rămâne acum să vedem rezultatele numărătorii paralele, sunt foarte interesat de rezultatul pe care îl vom obține pe Dolj, urmând ca, imediat ce se încheie aceste alegeri, să începem pregătirea pentru cele de anul viitor, de la Primăria Municipiului Craiova. Vom face o analiză, pe fiecare organizație în parte, să vedem ceea ce s-a făcut bun și ce trebuie să facem să amplificăm acest bine în așa fel încât PNL să revină pe locul pe care îl merită, la cel mai înalt nivel al politicii românești”, a declarat președintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, imediat după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor”, a declarat Nicolae Giugea, șeful PNL Dolj.



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    155

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    4148

    De demisie de onoare ar trebui sa vorbeasca cei din PNL in conditiile date , parca sunt la colt de strada . Sa iasa in fata tinerii , Stroe e dator la modul grav .

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6294

    PNL este praf. O rusine nationala scorul pe care l-au obtinut.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-03-2006
    Locatie
     living in cyberspace
    Mesaje
    396

    deci pedeapsa pentru ca sub conducerea sa partidul s-a facut de ras la alegeri in Dolj e un mandat de parlamentar .Frumos, parca as vrea si eu. Sa pregateasca alegerile ca pleaca Olguta, dar ce sanse au liberalii care au dormit in ghete pana acum sa ia primaria? Poate mai bine asteapta sa moara toti PSD-istii, si cand om fi noi pensionari poate o sa le mearga planul…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.