Autoutilitara de serviciu a unui craiovean, prădată de trei olteni

Autoutilitara de serviciu a unui craiovean, prădată de trei olteni

8.485
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Trei tineri din județul Olt au ajuns, aseară, în arestul IPJ Dolj, după ce au spart o autoutilitară și au furat un CD-player auto şi un detector radar. Păgubitul a sesizat poliția, care i-a identificat rapid. Astăzi, cei trei vor fi prezentanți Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

 

Polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizaţi, ieri, de un bărbat de 35 de ani, din Craiova, că, în noaptea de 11spre 12. decembrie 2016, persoane necunoscute au spart geamul portierei stânga al autoutilitarei de serviciu, parcată în spatele blocului în care locuia, iar din interior au sustras un CD-player auto şi un detector radar. Valoarea prejudiciului cauzat se ridica la aproximativ 1.000 lei.

 

Polițiștii craioveni au demarat investigațiile și în urma colaborării cu polițiștii din Slatina, județul Olt, au fost identificați autorii furtului, stabilind că se numesc Florinel I., 22 de ani, din comuna Mărunţei, județul Olt, Silviu G., 22 de ani, din comuna Curtişoara, județul Olt și Mădălin N., de 19 ani, din Slatina.

 

Cei trei suspecți au fost preluaţi sub escortă de polițiștii Secţiei 3 Craiova şi conduşi la sediul secţiei pentru audieri si continuarea cercetărilor. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și a fost restituit părţii vătămate.

Fotografie simbol



3 COMENTARII

  1. #1

    Data de inscriere
     29-11-2005
    Mesaje
    4442

    Si totusi, daca autoutilitara de SERVICIU ar fi lasata la serviciu, in paza, poate nu s-ar mai sparge. Sunt pline cartierele de toata dubele firmelor, lasate pe te miri unde, eventual, in asa fel incat sa nu vezi absolut nimic de ele. Da poate le scade -ul marilor soferi experimentati daca fac asta. Mizerii de oameni pe toate partile oricum, daca nu sunt hoti sunt putori si tot asa….

    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbowkandya, Trabook, Aetana! x3Augen sagen mehr als Worte
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4962

    Gainari.

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     02-12-2016
    Mesaje
    79

    Nu ai loc prin parcarile blocurilor ca melteni. Pe langa masina personala, vor sa bage in fata blocului si masina de serviciu ca dehh. Si uite asa un locatar de bloc nu isi poate parca masina in fata blocului pentru ca gigel si ionel are cate 2-3 masini, si mai vine si cu aia de serviciu si are pretentia tot in fata blocului sa o parcheze. Pai stai ma nene asa ca nu e corect. Pot face si eu o chestie. Ma duc cumpar 50 de rable cu 200-300 de lei, platesc taxa de parcare, si ocup toata parcarea si ma doare la basca unde parcheaza restul, sa le duca unde vor. Cam asa vine

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.