Târg de Crăciun și ateliere pentru copii, la Winter Bazaar

Târg de Crăciun și ateliere pentru copii, la Winter Bazaar

2.213
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Winter Bazaar va incepe vineri, 16 decembrie, in foaierul Teatrului National ”Marin Sorescu” din Craiova. Pe langa expozitia de manufactura – decoratiuni de sezon, bijuterii, accesorii, jurnale, tablouri, obiecte de décor din ceramica, lemn, piele, sticla – Asociatia CAROUSEL PROJECT impreuna cu Cercetasii Romaniei si cativa tineri intreprinzatori din Craiova vor desfasura 4 ateliere pentru copii.

 

Astfel, vineri, va avea loc un atelier de decorat turta dulce, cu Andreea Melinescu; sambata, atelier de briose si prajiturele pentru Mos Craciun, cu Bella`s Bakery; duminica, atelier de globuri handmade, cu Ramona Coltatu, Vasi Calota si Cercetasii Romaniei; luni, atelier coronite decorative de Craciun, cu Miki Fleuriste. Toate atelierele vor incepe la ora 14.00 si fiecare va dura aproximativ 3 ore, in functie de numarul participantilor. Participarea la ateliere este gratuita si sunt invitati toti copiii care vor sa-l primeasca pe Mos Craciun asa cum se cuvine.

 

In urma invitatiei adresate de organziatia noastra, si-au anuntat deja prezenta peste 80 de copii, elevi cu deficiente de auz de la Scoala Speciala Sfantul Vasile din Craiova, si copii din centrele de plasament ale DGASPC Dolj. Toti participantii vor primi daruri din partea organziatorilor, la sfarsitul atelierelor”, spune Sorina Stăiculescu, președintele Asociatiei Carousel Project, organizatorul evenimentului.

.

De asemenea, in toate cele 4 zile ale evenimentului, tinerii cercetasi vor construi decoruri de iarna din materiale reciclate, atelier la care se pot alatura la orice ora atat copiii, cat si adultii interesati.

 

Tot in cadrul evenimentului Winter Bazaar, va continua campania ”Cufarul cu cadouri”, inceputa la expozitia din 2-5 decembrie. Donatiile de jucarii si carti vor fi redirectionate, dupa eveniment, catre copii defavorizati din Craiova: ca in fiecare an, copiilor internati in sectia de Oncopediatrie a Spitalului de Urgenta Craiova, dar si altor cazuri sociale si medicale mediatizate de presa locala.

 

Evenimentul Winter Bazaar este organizat in parteneriat cu Teatrul National ”Marin Sorescu” din Craiova, Cercetasii Romaniei, Magic Hobby si Lumea Jucariilor Bebeti.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.