Târgurile din Dolj luate la puricat de polițiști

Târgurile din Dolj luate la puricat de polițiști

6.173
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Legume, fructe și carne confiscate de polițiștii de la Economic. Oamenii legii au fost în control împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare în târgurile din județ. Aceștia au verificat toți comercinații de carne și produse din carne, precum și pe cei care comercializează legume și fructe pentru a vedea dacă au toate documentele pentru marfă. „În cadrul acțiunii, oamenii legii au verificat aproape 30 de agenți economici, persoane fizice și juridice, iar în urma nergulilor constatate au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.000 lei. Totodată, oamenii legii au confiscat mărfuri, reprezentând pasta de mici și legume și fructe, în valoare de aproape 1000 lei”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Unul dintre comercianții samcționați a fost un grataragiu prezenta la Târgul de Săptămână din comuna Mârșani care nu a putut prezenta actele de provenineță a 10 kg de pastă de mici. Acesta s-a ales cu o amendă de 5000 de lei și a rămas și fără marfă.

 

Fotografie arhiva



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2490

    Poliția e supercoruptă. Face controale numai de sărbători.
    Șefii poliției sunt numiți de partid (semianalfabeți cu diplome false), la comanda interlopilor pe care trebuie să-i protejeze cât timp stau în funcție.
    Confiscă marfa unor fraieri fără protecție de la vârf.
    Informațiile astea sunt pentru prostirea unltimilor proști sau a copiilor,

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.