Gigioc mai stă o lună în arest

Gigioc mai stă o lună în arest

9.152
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Gigioc își va petrece sărbătorile în arest. Procurorii au cerut prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile atât pentru Vadik Gigi Zavera, zis Gigioc, cât și pentru Ioneluș Cimpoieru, iar magistrații Tribunalului Dolj au acceptat-o. Decizia însă nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs. Cei doi, împreună cu Alexandru Băloiu, Florinel Barbu, Sorin Flutur, Cantemir Mitre, Cristian Vlăescu, Ion Ilie, Gigel Roşianu și Irinel Coandă sunt cercetați în dosarul scandalului de la barul On Off. cei 10 sunt acuzați de comiterea unor infracțiuni cu violență, de la tentativă de omor și complicitate la tentativă de omor, până la constituirea unui grup infracţional, tulburarea ordinii şi liniştii publice și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

Scandalul din bar a pornit de la lupta pentru supremație. Gigioc a vurt să le dea o lecție lui Cantemir Mitre și Cristian Vlădescu. „Inculpatul Zavera Gigi Vadik l-a invitat pe martorul (….) la barul „ON OFF” din Craiova , unde în prezenţa lui Roşianu Gigel i-a cerut să le transmită inculapaţilor Mitre Cantemir Ştefan şi Vlădescu Cristian Marian că le este interzic accesul în cluburile şi localurile cunoscute drept teritoriu de „dominaţie” a grupării „Frăţia”, nesupunearea având drept consecinţă exercitarea unor acte de violenţă”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii din cadrul Parhetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

 

De aici au degenerat lucrurile. Vlădescu Cristian Marian s-a dus în bar ca să discute despre „sancțiune“, spiritele s-au încis iar discuțiile s-au tranformat într-o bătaie sângeroasă.  „După scurte discuţii contradictorii, care au degenerat, grupul condus de Zavera Gigi-Vadik a trecut la agresarea lui Vlădescu Cristian Marian, care a fost lovit în cap cu o sabie (macetă) şi ţeavă metalică şi înjunghiat superficial în spate cu un obiect tăietor înţepător. Reuşind să părăsească localul, Vlădescu Cristian Marian i-a contactat pe Mitre Cantemir Ştefan şi Băloiu Alexandru Grigore, aflaţi în zonă, care au venit imediat la faţa locului .A avut loc o luptă generalizată între cele două grupuri, în afara localului, în stradă, Zavera Gigi Vadik fiind lovit în mod repetat cu piciorul în cap de către Mitre Cantemir Ştefan iar Vlădescu Cristian Marian a reuşit să preia sabia deţinută anterior de Zavera, lovindu-l cu mânerul acesteia în cap”, arată procurorii în rechizitoriu.


3 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2491

    Se descurcă el cu ”justiția”.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     06-01-2014
    Mesaje
    126

    sper sa-l incurce (de data asta) justitia si sa-i strice planurile de craciun, revelion si poate si pe cele de paste si de acum si din viitorul deceniu.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6305

    In ianuarie 2017 ies de la arest preventiv. Ii baga la control judiciar. Nu are cum sa te tina in arest preventiv mai mult de 60 de zile. Sunt rare cazurile de genul. Teoretic se poate prelungi arestul preventiv dar practic se incalca drepturile omului cu arest preventiv prelungit la infinit.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.