Dosarul primarului Lia Olguța Vasilescu se întoare la DNA

Dosarul primarului Lia Olguța Vasilescu se întoare la DNA

4.737
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Dosarul în care Lia Olguța Vasilescu este cercetată pentru fapte de corupție se întoarce la DNA. Este decizia Tribunalul Bucureşti. „Restituie cauza la Parchet. Cu drept de contestaţie în trei zile de la comunicare”, se arată în decizia magistraţilor. Este pentru a doua oară când Tribunalul București a analizat cererile şi excepţiile ridicate de primarul Craiovei.

 

Pe 7 octombrie, un judecător de cameră preliminară a declarat mai multe probe strânse de anchetatori nule. Este vorba despre declaraţiile date de trei martori, precum și o declarație a denunțătorului Ionuț Pârvulescu, date în faţă ofiţerilor de poliţiejudiciară, deși aceştia nu aveau delegare din partea procurorului de caz pentru a efectua acte de urmărire penală. Judecătorii au stabilit  Liei Olguţa Vasilescu i s-a încălcat dreptul la apărare.

 

Procurorii DNA au făcut contestaţie, admisă de Curtea de Apel Bucureşti, care a decis rejudecarea de către Tribunalul Bucureşti a cererilor şi excepţiilor ridicate de Olguţa Vasilescu şi ceilalţi inculpaţi„Sincer, la cât de prost este făcut dosarul şi cât de aberante sunt acuzaţiile, l-aş prefera în instanţă cât mai repede. Vreau să se termine odată cu circul ăsta. Nu ştiu dacă e o tergiversare, cert este că nu cunosc alte cauze care să fi durat atât de mult la camera preliminară, dar cu certitudine instanţele au avut dreptate. Prima încheiere a fost extraordinară pentru noi, în sensul că s-a admis tot ceea ce am cerut noi. S-a stabilit acolo fără niciun fel de dubii că mi s-a încălcat dreptul la apărare, că s-au obţinut ilegal probe, care nici acele probe nu spuneau mare lucru, doar că după cinci zile s-a uitat să se cheme procurorii să îşi exprime punctul de vedere vizavi de întoarcerea sau nu a dosarului. Acest lucru se pare că s-a omis şi din cauza asta se rejudecă”, spune Lia Olguţa Vasilescu în urmă cu o săptămână.

 

Lia Olguţa Vasilescu a fost trimisă în judecată pe 19 iulie, fiind acuzată de 9 fapte de corupție: luare de mită (patru infracţiuni), folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţineriide bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (două infracţiuni) şi spălare de bani(două infracţiuni).



14 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2492

    Traducere: tergiversez cât pot, că poate nu ajung la pușcărie. Nu prea știu ce să mai fac. Rămân primar sau mă bag la imunitatea parlamentară? Belea!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     19-08-2013
    Mesaje
    291

    mai bine ia oferta cu imunitatea

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9192

    Dosar facut la comanda , e si normal ca se intoarce din lipsa de probe .Sa vedem cat le cere Olguta pentru defaimare .Eu i-as baga pe procurori la puscarie pentru abuz in serviciu . Sunt multi care au suferit din cauza dosarelor „la comanda ” .

    Tel : 0768 32 22 23Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-12-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    10

    LA PUSCARIEEE

    ...:::2@!6:::...
  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6301

    Din ce stiu eu (si eu stiu mai bine ca toti care comentati pe aici) probele din dosar nicidecum nu sunt fabricate si dosarul este bine facut. Partea proasta este cu judecatorii la inalt nivel. Judecatorii corupti daca primesc telefoane, mai ales ca mafia rosie a castigat puterea legislativa si executiva se pare in Romania… intorc dosarele sau dau favorabile infractorilor.

    Ca sa traduc pentru toti prostii. Procurorii de la DeNeA si-au facut treaba cu brio, dar verdictul final il dau judecatorii, judecatori care stiti bine cum sunt unii.

    Din probele din dosar si din dosar Olgavskaya pare dupa parerea mea vinovata. Urmeaza judecatorii sa se pronunte si sper ca cei ce o vor judeca nu vor fi fost corupti.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     19-08-2013
    Mesaje
    292

    o fi angajat la primarie de o pupa la fese asa infocat.

  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6302

    Nici Mihai Viteazul impreuna cu Alexandru Ioan Cuza nu au avut atatea realizari cate a avut Olgavskaya:
    SLAVA TIE REGINA CRAIOVEI.. ^^
    http://www.micapi.ro/articole/actualitate/600-de-realizari-ale-olgutei-vasilescu-la-primaria-craiova-in-primii-patru-ani.html

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4965
    Citat Mesaj initiat de kheny
    mai bine ia oferta cu imunitatea

  9. #9
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2494
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Nici Mihai Viteazul impreuna cu Alexandru Ioan Cuza nu au avut atatea realizari cate a avut Olgavskaya:
    SLAVA TIE REGINA CRAIOVEI.. ^^
    http://www.micapi.ro/articole/actualitate/600-de-realizari-ale-olgutei-vasilescu-la-primaria-craiova-in-primii-patru-ani.html

    Moluște, târâtoare prin mocirlă.

  10. #10
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-06-2012
    Mesaje
    305

    Mai mult ca sigur a facut ilegalitati, dar mai mult ca sigur nu se regasesc in dosar de nu se intampla nimic. Daca ne gandim la o conspiratie, cum e si normal, in cazul asta dragnea nu lua condamnarea aia, fie ea si cu suspendare.

  11. #11
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6309

    Ar fi ceva daca s-ar respecta judecarea cu celeritate in procesele penale din Romania. In felul asta nu ar mai trebui sa-mi dau eu cu parerea sau altii in sute de posturi inutile despre una alta. In 5 luni maxim ar fi superok sa se stie nene definitiv si irevocabil chiar daca in prima instanta daca cineva luat pe sus cu catusele la maini de DNA este vinovat sau nevinovat. Nu este vina mea ca se tergiverseaza la infinit si se dau 100 de termene intr-un proces. Este vina sistemului corupt si mafiot.
    Parca Olgasvkaya zicea ca vrea sa se judece cu celeritate procesul si sa afle cat mai repede ce si cum si ca suspenda procedura de a intoarce dosarul. Acum o da cotita ca nu a avut acces la dosar, la probe, la declaratiile martorilor. Asta este vrajala de 2 lei. Asta cu accesul la probe din partea partii parate sau inculpatului era dar era prin anii 2010-2012 maxim. Acum altfel sta treaba. S-a inventat camera preliminara. S-au pus in regula mai multe. Textele alea prostesc doar prostii si nestiutorii.

    Si Becali tipa in gura mare pe toate posturile ca este NEVINOVAT, Si Solomonache, Si fratele lu’ Base si familia lu’ Base si Dragnea, si VOiculescu.. si gaborul Cioaca, si multi multi multi altii mai grei care si-au luat-o in bot si au fosti trimisi la parnaie definitiv si irevocabil.

    Judecarea procesului tine de judecatori ca de aia se numeste instanta de judecata. Judecatorii sunt cei care tergiverseaza procese.

    La mine in familie a pierdut cineva un proces la Inalta Curte din Bucuresti. Cand a venit de acolo imi zice mie.. pai stii cine m-a judecat.. o judecatoare care cica e prietena cu Papusa matroska.. Ca o fi fost adevarat ce mi-a zis ca nu.. Oricum suspecta treaba fiindca procesul l-a pierdut nemeritat prin uz de putere judecatoreasca de la un judecator care chipurile este pus pe o functie inalta in favoarea rudelor unei increngaturi ce conduce la Craiova nu mai zic ce (o institutie inalta oricum). Cand m-am uitat la mecla lui mi-am zis frate asta conduce in Craiova o institutie de taie si spanzura oameni si el este prost de bubuie si ca om.. nu mai zic, caracter 0 barat. Pus pe pile sef. Pai normal frate pus pe pile daca are in familie magistrati corupti prieteni cu mafiotii din Craiova si nu numai.

    In Craiova nu mai poti sa faci afaceri si sa nu ti se puna bete in roate de mafia rosie. Trebuie sa contribui cu ceva, eventual sa fi membtru de partid ca pe vremea lu’ Ceasca.

    De aia micii intreprinzatori si afaceristi sunt obligati-nevoiti sa migreze si sa simpatizeze un anumit partid sau altul. Varu-mi-o la Oradea are Universitatea lui particulara si mi-a zis ca i-au pus aia bete in roate si controale peste controale de a fost nevoit sa se inscrie la PNL. (ca aia este zona PNL’ista) ca sa aiba pace. Cam asa stau lucrurile.

    Cu alte cuvinte ca sa traduc pentru prosti ceea ce am zis mai sus. Degeaba procurorii fac un dosar beton daca ajungi sa te judece… tovarasa ta sau tovarasul tau de-o viata
    Eu daca as fi fost in locul DNA as fi cerut stramutarea dosarului la Cluj .. daca si acolo are pretenii.. da-o naiba, da poate citesc astia de la DNA din greseala debitatiile si povestirile mele si parca vad la stiri ca s-a stramutat dosarul prin alt judet in afara de Bucuresti.

    Oricum mare sange in istalatie au avut ia care au denuntat-o. Practic aia s-au pus rau cu toata mafia rosie din Craiova si nu numai.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  12. #12
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2501

    @Koss
    Ai descris mai bine situația ca săracul care se dă specialist în Drept și vorbește despre ”obiectul infracțiunii” . Ăsta nu știe ce e aia luare de mită.
    Oricum, dacă treaba a fost bine pregătită, vom vedea. Păcat că merge așa, și merge prost cu Justiția în cazul multor corupți.
    Îi avem votați de milioane și în curând la guvernare.

  13. #13
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2506

    Ăștia de la PSD au niște obsesii cu Băsescu, serviciile și PNL. Toți cei care nu sunt cu partidul lor rusesc sunt de la PNL. Mai demult erau cu Băsescu-n gură toată ziua. Sunt traumatizați.
    Îi spală rău pe creier, dar e și periculos, că lucrurile astea pot provoca ușor boli mintale grave.
    Coldea! V-a spart generalul Coldea!
    …Ce este penibil e că Băsescu e prieten cu mulți interlopi din PSD, că până ieri era pe la RT, televiziunea lui Guiță. Iar postacii pesediști îl înjură pe Băsescu. Penibil.

  14. #14
    Junior
    Data de inscriere
     10-08-2015
    Mesaje
    53

    http://imgur.com/a/k4obW
    Un fleac , v-am ciuruit ! ha ha ha

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.