Anchetă după ce o fetiță de 1 an ar fi murit din...

Anchetă după ce o fetiță de 1 an ar fi murit din cauza infecției cu rujeolă

5.455
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
O fetiță de 1 an a decedat în urma unor complicații apărute după ce a făcut rujeolă. Micuța nu nu era vaccinată și locuia împreună cu cei 7 frați ai săi cu bunicii, părinții fiind plecați la muncă ân Italia. Copila aa ajuns luni noaptea la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova, a intrat la scurt timp în insuficiență respiratorie, iar medicii au decis transportul la Spitalul Județean din Craiova. Din nefericire însă a decedat în amubulanță. „Starea sa a devenit critică, iar noi imediat am sunat la SMURD. A făcut pneumonie”, a spus Constantin Ecobici, purtător de cuvânt din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova.
Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Dolj au demarat o anchetă în acest caz. Niciunul dintre copii nu a fost vaccinat. Micuța de 1 an nu a era nici măcar luată în evidență de medicul de familie. „Este vorba despre o suspiciune de rujeolă. Au fost recoltate probe și trimise la Institutului de Sănătate Publică, iar cum aşteptăm rezultatele” , a spus Ștefan Popescu, purtător de cuvânt DSP Dolj.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.