Aleșii doljeni au primit certificatele de parlamentar

Aleșii doljeni au primit certificatele de parlamentar

4.385
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

10 deputați și 4 senatori vor reprezenta Doljul în următorii pantru ani. 13 dintre ei au primit certificatele de la președintele Biroului Electoral Județean. Excepție a făcut Alexandra Presură, deputat PSD, care nu a venit la ceremonie ci și-a rugat colegul mult mai experimentat, Ion Călin, deputat ajuns la al patrulea mandat, să îi ridice certificatul.  „Vă transmit cele mai cordiale felicitări pentru rezultatele obținute, sperăm cu toții ca dumneavoastră în desfășurarea mandatului încredințat de electoratul doljean să dați dovadă de multă pricepere, multă înțelepciune și multă demnitate, așa să vă ajute Dumnezeu”,  a spus la finalul ceremoniei Daniel Stancu, președintele BEJ Dolj.

 

Reprezentanții PSD, partid care și-a zdrobit contracandidații la aceste alegeri, au dat asigurări că vor face tot ce vor putea pentru a-și respecta promisiunile din campanie. „Dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și care ne-au votat. Le promitem că angajamentele pe care le-am făcut în campania electorală, cu tot ce presupune programul de guvernare vor fi duse la îndeplinire și noi toți ne vom axa ca noul Guvern să poată pune în aplicare tot ce noi am propus și am susținut în campania electorală. Vorbim și de Codul Fiscal și de chestiuni care privesc bugetarii și zona de agricultură și trebuie să vorbim și de proiecte importante pentru județul Dolj: Spitalul Regional, sistemul de irigații și autostrada. Sunt câteva obiective cu care, noi cei de la PSD, mergem spre București, cu un Guvern al nostru și sperăm ca și cei care nu sunt sau nu o să fie la putere să facă front comun cu noi și să se lupte pentru cetățenii județului”, a declarat Claudiu Manda, senator PSD. Reprezentanții PNL au promis că se vor alia cu contracandidații de la PSD pentru binele județului. „Vreau să asigur pe cei care întregesc ceea ce înseamnă județul Dolj, toți cetățenii că vom fi părtași la tot ce va fi bun pentru județul Dolj chiar dacă nu vom fi la guvernare”, a declarat Nicolae Giugea, deputat PNL.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.