Gala TNC 2016 – Craiova

Gala TNC 2016 – Craiova

2.177
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Într-o zi, mai pe-nserat, 17 decembrie mai exact,
Hai la Teatrul Național, că se anunță mare bal
Și va fi surprinzător, cu plimbare prin decor,
Și-un spectacol tare bun, credeți-mă când vă spun!
Vor fi critici invitați, puteți chiar să licitați,
Și premii să acordați!
Va fi fain. Și știți de ce?
E prima GALĂ TNC!

Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova are bucuria să anunțe, la final de 2016, noi proiecte culturale. După un an plin de momente pasionale, inedite și de o înaltă ținută artistică, precum Festivalul Internațional Shakespeare sau Premiile Europa pentru Teatru, după un an în care ne-am reinventat și am redeschis porțile spre comorile din teatru, ne-am gândit că singura modalitate prin care vă putem răsplăti pe dumneavoastră, publicul nostru fidel, este să facem ceea ce știm noi mai bine: să jucăm cu pasiune și să vă dăruim momente speciale.

Pasiunea o veți trăi alături de actorii Claudiu BLEONȚ, Iulia COLAN, Tamara POPESCU, Alex CALANGIU și mulți alți îndrăgiți actori ai Naționalului craiovean, reuniți pe scenă în seara de sâmbătă, 17 decembrie 2016, pentru a vă oferi spectacolul “O lună la țară” de I. S. Turgheniev, în regia lui Cristi Juncu.

Conceput ca un eveniment deosebit, Gala TNC 2016 își propune să reunească și să răsplătească publicul fidel, artiștii, partenerii TNC, dar și jurnaliștii care au pus umărul la promovarea proiectelor instituției noastre.

În cadrul evenimentului, veți putea admira lucrări de artă contemporană sau veți putea licita obiecte-surpriză din recuzita unor spectacole reprezentative ale Naționalului Craiovean.

O altă noutate pe care o vom bifa împreună în cadrul Galei va fi acordarea de premii: artiștilor, jurnaliștilor și partenerilor de suflet ai TNC, tuturor celor care au fost alături de instituție în ultimul an, aducând astfel o contribuție semnificativă la promovarea culturii în Cetatea Băniei. Și pentru că ne-am propus să ținem cont de preferințele dumneavoastră, vom face botezul și primului premiu din partea publicului.

Programul Galei TNC 2016:
18.30 – Primire oaspeți, expoziție, cafe-concert în compania lui Bogdan Uță
19.30 – Spectacol – Premiera oficială ”O lună la țară”
21.45 – Premiere Prietenii TNC (presă – presă scrisă, radio, tv, online (bloggeri), critici, parteneri/colaboratori, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Premiul pentru Debut, Premiul pentru cel mai popular actor / actriță și Premiul special dedicat actorului Ilie Gheorghe). Prezentatori: actorii TNC Anca Dinu și Marian Politic.
22.00 – Licitație și cocktail. Muzica asigurată de DJ Jerry.

Cei de la OakEvents – Cabine Foto Craiova sunt prezenti la gala pentru ca cele mai frumoase momente să rămână imortalizate pentru totdeauna.

Prețul unui bilet pentru Gala TNC 2016:
– 75 lei/ persoană
– Pentru grupuri între 10 – 49 persoane, prețul unui bilet este de: 60 lei/ persoană.
– Pentru grupuri de peste 50 de persoane, prețul unui bilet este de: 50 lei/ persoană.

Partenerii TNC:
BCR
Skoda și Autec Autotechnik
ELPRECO
Asociația GLOBAL CITY 2020 (CRAIOVA CETATEA BĂNIEI)
Citynet Advertising
Agenția de Turism Mapamond
Umbrella Media

„Teatrul din Craiova a adus atâta fantezie și forță, bucurie în interpretare și uimitoare inteligență, încât chiar profesioniștii din teatru, obosiți de atâtea căutări, vibrează de emoție, ca după o infuzie bruscă de adrenalină.”
(Zeit Magazin, iunie 1993, Germania)



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.