Institutul Cantacuzino a confirmat că fetița din Craiova a murit de rujeolă....

Institutul Cantacuzino a confirmat că fetița din Craiova a murit de rujeolă. Numărul deceselor a ajuns la opt

8.927
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Autoritățile din județul Dolj sunt în alertă după ce o fetiță de un an a murit de rujeolă, iar un bebeluș de 10 luni a ajuns la spital în stare gravă. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au prelevat probe și le-au trimis la Institutul Cantacuzino.

 

Institutul Cantacuzino a confirmat faptul că fetița de un an din Craiova care a murit pe data de 12 decembrie în ambulanță avea rujeolă. „Institutul Cantacuzino a informat că atât rezultatul testării probei de ser, cât şi al fragmentului de pulmon sunt pozitive pentru rujeolă, în cazul copilului din judeţul Dolj. Astfel, numărul deceselor confirmate provocate de rujeolă ajunge la opt“, au precizat reprezentanții Ministerului Sănătății.

 

Medicii susțin că este epidemie de rujeolă în toată țara. Un alt bebeluș a ajuns la Spitalul Județean din Craiova în stare gravă cu sindrom febril, cu insuficienţă respiratorie. Băiețelul de 10 luni a fost imediat intubat, iar inițial medicii au fost rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Vineri starea copilului s-a îmbunătățit și a fost detubat.

 

Bebelușul are rujeolă, însă nu a fost vaccinat deoarece acest lucru este posibil după vârsta de un an.



21 COMENTARII

  1. #21
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4975
    Citat Mesaj initiat de adrianionut23
    In general prostii nu pot accepta si alte opinii si nu sunt deschisi la minte. Si in general prostii incep sa jigneasca si se enerveaza cand altii au alta opinie decat a lor.
    Cand incepi sa iti bazezi toate deciziile pe ce au facut unii acum 100 ani nu prea poti avea mari pretentii de la nimic.

    Corect

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.