Hoți prinși cu „prada” în mână

Hoți prinși cu „prada” în mână

2.348
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Doi tineri din Craiova au fost prinși de jandarmii doljeni după ce au dat o spargere la un magazin de telefoane. Cei doi, de 15 ani respectiv 25 ani, au forțat ușa magazinul și au spart o vitrină din care au furat toate telefoanele găsite. Ca să fie mai ușor de transportat le-au așezat frumos într-o ladă. Operațiunea a durat câteva minute, însă la ieșire au avut parte de o surpriză: au dat nas în nas cu o patrulă de jandarmi când ieșeau pe ușa magazinul din care furaseră 24 de telefoane mobile.

 

Când i-au văzut pe oamenii legii hoții au luat-o la fugă, unul dintre ei a fost însă prins imediat. „În jurul orei 02.45, un echipaj mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe str. A.I. Cuza, din municipiul Craiova, a surprins în flagrant doi tineri în timp ce părăseau incinta unui magazin aparţinând unei societăţi de telefonie mobilă, având asupra lor o ladă cu mai multe obiecte. La vederea echipajului de jandarmi, cei doi tineri au fugit de la faţa locului, iar unul dintre aceştia a fost prins şi imobilizat, fiind recuperată şi lada în care se aflau 24 de telefoane mobile, de diferite mărci”, a declarat Ionuț Țapu, purtător de cuvânt IJJ Dolj.

 

Băiatul de 15 ani a fost prins și dus la Secția 1 Poliție Craiova pentru declarații. Partenerul său a fost la sucrt timp identificat. Pe numele lor oamenii legii au întocmit dosar penal pentru distrugere şi furt calificat.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6330

    Au furat smarfeoane de 2500 de euro si acum la bulau.. pentru furt calificat.. Le-a dat in bot karma.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4977

    Aveau nevoie de telefoane pt cadourile de Crăciun

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4157
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Aveau nevoie de telefoane pt cadourile de Crăciun

    DA

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.