Klaus Iohannis a refuzat-o pe Sevil Shhaideh

Klaus Iohannis a refuzat-o pe Sevil Shhaideh

10.281
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Președintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea PSD+ALDE pentru funcția de premier: Sevil Shhaideh. După consultările de la Cotroceni președintele a spus că după Crăciun va anunța dacă va accepta propunerea liderului social democraților, Liviu Dragnea. „Am cântarit cu grijă argumentele pro și contra și am decis să nu accept această propunere. În consecință solicit coaliției PSD-ALDE să facă altă propunere”, a declarat președintele Klaus Iohannis în urmă cu puțin timp.

 

La scurt timp după ce Liviu Dragnea a anunțat propunerea sa de prim-ministru jurnaliștii de la Rise Project au scris că „Propunerea de prim-ministru a lui Liviu Dragnea poate introduce România în mijlocul unor controverse diplomatice privind conflictul din Siria.  Akram Shhaideh, soțul lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD, este susținător al dictatorului sirian Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internațională de crime de război. Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, de origine siriană, transmite mesaje pro-Assad, folosește simbolurile loialității față de regimul de la Damasc și critică atât rebelii, cât și liderii arabi și vestici care susțin opoziția siriană”.

 

 

 



5 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-12-2016
    Mesaje
    4

    E nasoale rau, trimite Bashar al-Assad teroristii in Romania peste iohanis

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6339

    Bravo. Are cohones omu’. Cinste lui, cel putin la faza asta !!

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-12-2016
    Mesaje
    7

    Ba aldracu si asta, nu putea sa o puna pe gabi stirea sau alcooluta valisexu ? Sau astea nu pot urca mai sus de posturi de primari, senatori, deputati ? Pacat !!! ultima din urma cred ca ar fi facut din Craiova un colt de rai, un mic Paris daca ajungea prim ministra din duda

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     10-08-2015
    Mesaje
    75

    Aroganta acestui vierme de a refuza propuynearea PSD-ALDE, fara sa dea o explicatie trebuie sanctionata cu suspendare . Era omul ocupat sa deschida cadourile primite de craciun , si n-a avut el chef de asa ceva, ca doar sunt sarbatori, mai usor cu munca in perioada asta .

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-11-2016
    Mesaje
    3

    Asta mai lipsea..sa ajunga terorista asta sa conduca tara..ba baieti se vede ca nu aveti gram de minte..lasati internetu si la munca cu voi..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.