Liviu Dragnea: „Președintele vrea suspendare”

Liviu Dragnea: „Președintele vrea suspendare”

10.108
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele PSD, Liviu Dragnea și reprezentanții ALDE ia în calcul suspendarea președintelui Klaus Iohannis după refuzul propunerii lui Sevil Shhaided în funcția de prim-ministru.„Am vorbit cu domnul Călin Popescu Tăriceanu, cu Daniel Constantin cu o parte din colegii mei și mâine, cel mai târziu poimâine o să trebuiască să luăm o decizie. Parafrazându-l pe cel care a vorbit la ora 12, vreau să cântăresc foarte bine. Nu va fi o decizie ușoară. Este o avalanșă de mesaje pe care le-am primit în ultimele ore de la oameni care se simt jigniți, au folosit și alte cuvinte, și care cer suspendarea președintelui. Dacă în urma acestei analize pe care o vom face rapid vom ajunge la concluzia că pentru țară este bine să-l suspendăm pe președinte nu o să am nicio ezitare”, a spus Liviu Dragnea.

 

 

Reprezentanții coaliției PSD-ALDE spun că președintele nu a dat nicio justificare privind răspunsul său și nici nu a anunțat pe nimeni înainte de scurta declarație de la prânz când a anunțat că refuză propunerea pentru funcția de prim-ministru înaintată de aceștia după consultprile de la Cotroceni.„Am analizat în ultimele ore, am încercat să găsim care ar fi resortuile cinsitite sau contituționale care fi putut sta în spatele acestei decizii. N-am reușit să găsim niciun motiv constituțional, nici un alt motiv care să țină de alte elemente, riscuri eventual. Părerea noastră este că acest om vrea să declanșeze o criză politică în România”, a declarat Liviu Dragnea.

 



5 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-12-2016
    Mesaje
    6

    Ia sa vedem daca pleaca si asta tot ca basexu Fac pariu ca angelica ar face ceva pe voturile celor care ar vota sa-l dea jos pe iohanis care „si-a luat” tara inapoi cu alesii lui. Asa ca o sa fie ca si atunci, si asta o sa fie tinut in functie de mai marii europei lafel ca basexu, si fraierii se agita ca prostii si cheltuie bani aiurea cu mare scandal doar sa puna cumva mana pe osul care inca mai are ceva de ros pe el

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-03-2006
    Locatie
     living in cyberspace
    Mesaje
    397

    ia uite cum isi fac boltzarii conturi sa-l preamareasca pe dragnea . Lasa ca si-au luat romanii tara inapoi, am scapat de julieni, de werneri, nu? Toti mai marii Europei, oculta mondiala, toti reptilienii, sorosienii, klingonienii sunt impotriva sarmanului Liviu si a romancei get-beget Sevil. Frumos e sa iei numele lui Vlad Tepes si sa sustii un condamnat PENAL, nu?

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-12-2016
    Mesaje
    9
    Citat Mesaj initiat de aelyus13
    ia uite cum isi fac boltzarii conturi sa-l preamareasca pe dragnea . Frumos e sa iei numele lui Vlad Tepes si sa sustii un condamnat PENAL, nu?

    Despre ce vorbesti ma acolo ? Cum ai concluzionat tu ca mi-am facut eu cont sa apar pe cineva ? Nu apar pe niciun mafiot, toti sunt niste mafioti ordinari indiferent de partidul din care fac parte. Si apropo de natii ca tot le invoci pe aici. Afla ca cucoana aia este de vre-o cateva generatii a neamului ei nascuta fix in Romania, nu vreau sa iau apararea nimanui, dar am vazut ca se leaga de etnie. Pai nu uita ca si johanitu asta e de etnie germana, nu romana, dar se caca pe el ca e nascut si crecut in Romania, asa si tataroaica aia e nascuta si ea, si generatia lu taxu, si a lu bunicasu in Romania. Despe ce delirati ba ? Sa vadem daca mafiotii din pesede fiind suparati trimit teroristii sirieni peste iohanis ca tot zic astia ca e barbatu lu aia prietenu lu bashar Daca tu ai concluzionat ca eu sustin mafia pesedista pe care chiar o urasc de pe la revolurie incoace, tu sustii mafia penelista sa inteleg ? Sau de ce ma ataci pe mine ?

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6354

    Dracnea si Futiceanu.. doi papitoi odiosi ..

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     10-08-2015
    Mesaje
    76

    Se sperie neamtu si de frica trimise sms .Ce presedinte e asta ? Demisia fmm de maimutoi !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.