Un bărbat din Craiova a ars de viu în propria casă

Un bărbat din Craiova a ars de viu în propria casă

4.643
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Craiova și-a găsit în această dimineață sfârșitul în locuința sa cuprinsă de flăcări.

 

Pompierii au intervenit în această dimineață cu două autospeciale pentru stingerea focului. Un bărbat de 50 de ani din Craiova a ars de viu în propria casă în urma incendiului. „Incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit existând posibiltatea de propagare la locuința învecinată. În urma incendiului au ars mobilier și materiale textile dintr-o încăpere, acoperișul casei confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Pe timpul intervenției, în camera incendiată a fost descoperită o victimă de 50 ani, fără semne vitale cu arsuri de gradul IV pe toată suprafața corporală, drept urmare nu s-au mai inițiat manevre de resuscitare declarându-se decesul“, a spus Florin Cocoșilă, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil de la jarul căzut din sistemul de încălzire.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.