Craiovenii pot trimite primăriei propuneri și sugestii privind taxa de parcare

Craiovenii pot trimite primăriei propuneri și sugestii privind taxa de parcare

8.334
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Cetățenii pot trimite Primăriei Municipiului Craiova propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectele pentru aplicarea taxei de parcare pe domeniul public al Craiovei, dar și privind criteriile de încadrare în categoria clădirilor şi terenurilor neîngrijite situate în municipiu, până la data de 20 ianuarie a.c. 

 

Primăria Craiova organizează miercuri, 12 ianuarie 2017, de la ora 12.00, la sediul instituției din str. A.I. Cuza nr. 7, în Sala Mare de şedinţe, dezbaterea publică pentru:

 

 

La această dezbatere sunt invitate să participe persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile în sală.

 

Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectele supuse consultării, până la data de 20 ianuarie a.c., la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7, prin fax: 0251.411.561 sau e-mail: consultarepublica@primariacraiova.ro.



21 COMENTARII

  1. #21
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6409
    Citat Mesaj initiat de OVY
    Problema la noi este de mentalitate. Punct!
    Nu poti sa imi spui ca nu ai parca in parcarea cu plata, cu 1 leu/ora, pentru ca ti se pare scump, la fel cum nu poti sa imi spui ca tu parchezi unde ti se scoala tie, pentru ca te doare fix in penis de gabori si de restul lumii. Vedeti de ce suntem in situatia asta? In alte tari si orase de ce platim parcarea, unde este parcare cu plata? Si eu lucrez in zona centrala si am nevoie de parcare pe timp de zi, dar asta nu inseamna ca o sa fiu nemultumit de faptul ca se va introduce parcarea cu plata. Plus ca sper ca idiotii si retarzii care parcheaza in fata la Orange sau sus la judecatorie pe banda1 sa si’o ia grav de tot pentru blocarea masinilor deja parcate. Una e sa stai in masina, sa astepti pe cineva si sa poti muta masina daca deranjeaza si alta e sa stea omul dupa tine 10-15-20 de minute, pana ti se scoala tie sa vii si sa muti masina.
    Pe bune, ne dam destepti, dar venim cu faze d’astea de 2 lei, de golanasi… Si ne place sa ne plangem de situatia in care suntem, in loc sa cerem toti treaba cu parcarea cu plata si cu eliminarea porcariei aleia de vignete de parcare, care este ilogica si abuziva.
    Exemplul pe care l’am dat cu parcarea platita pe an este din Bucuresti. In Bucuresti, pentru 80 lei/an, ai parcare asigurata intre orele 18:00 si 08:00 dimineata. Si atunci poti sa vii acasa si sa spui „asta este locul meu”, nu ca in Craiova, cand vine cate unu cu loc de parcare mostenit din mosi stramosi si sa muti tu masina ca daca nu o gasesti pe jante. Deci…mentalitate.
    Nu vreau sa se simta nimeni jignit, dar la 1 leu/ora nu mi se pare scumpa parcarea subterana si daca ar face la fel si pentru locurile de pe A.I. Cuza, ar fi in regula, cu precizarea ca taxa sa se aplice intre 08:00 – 18:00, de luni pana vineri si atat.
    In rest…numai de bine!

    Tie ar trebui sa-ti ia 10 lei ora . Chiar o sa propun primariei lucrul asta. Sa va ia 10 lei pe ora O sa va vad pe toti cum mergeti pe bicicleta in centru atunci.
    Pai ce.. ca centrul proaspat vopsit gardul si inauntru leopardul chiar merita 2.5 Euro pe ora parcarea.. ca in Milano.. mi se pare corect.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.