Retinut pentru furturi din autoturisme

Retinut pentru furturi din autoturisme

268
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Urmare la evenimentul – Poliţiştii Secţiei 5 au reţinut un craiovean suspectat de comiterea mai multor furturi din autoturisme

Urmare la evenimentul prezentat în Buletinul de presă din data 10.02.2012, privind arestarea preventivă a lui D.ANDREI, de 19 ani, din Craiova, vă comunicăm faptul că poliţiştii Secţiei 5 au documentat activitatea infracţională a craioveanului în sarcina sa reţinându-se comiterea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată, constând în comiterea a încă 15 fapte penale.
Din cercetările poliţiştilor s-a stabilit faptul că acesta în perioada decembrie 2011 – februarie 2012, a sustras Radio-CD- uri auto, stații de emisie recepție și detectoare radar din 15 autoturisme parcate pe raza municipiului Craiova. Prejudiciul total cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 8.000 lei, acesta fiind recuperat în proporție de 70%.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.