Enriko Constantinescu condamnat la 8 luni de puşcărie

Enriko Constantinescu condamnat la 8 luni de puşcărie

2.946
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Magistraţii de la Judecătoria Craiova au pronunţat, vineri, sentinţa în dosarul în care Enriko Constantinescu împreună cu alte cinci persoane au fost judecaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după un scandal provocat în decembrie 2011, în barul “Las Vegas” din centrul Craiovei.Enryko a primit 8 luni de puşcărie, iar instanţa i-a respins cererea de eliberare, menţinându-i starea de arest.

Imediat după scandal, Enriko s-a făcut nevăzut, însă la câteva zile s-a predat singur. Judecătoria Craiova l-a condamnat pe data de 24 februarie la opt luni de închisoare. În faţa instanţei, Enriko a declarat că este nevinovat.

Marin Pruiu, Marian Surdu, Dragoş Teodor Leontinescu, Valentin Ancuţa, Paul Florin Ciovică şi Dănuţ Florin Arşanu, au fost şi arestaţi în acelaşi dosar cu Enriko Constantinescu.  

Şeful calnului „Mîndria“ a devenit cunoscut în urma scandalurilor stradale pe care le-a avut cu membrii unor grupări din cartierul Faţa Luncii. În anul 2008, chiar în faţa Curţii deApel din Craiova, Enriko Constantinescu a fost implicat într-un scandal cu focuri de armă cu ţiganii din neamul „Pară“. Rromi i-au declarat război interlopului, după ce acesta nu i-a lăsat să intre într-un local. Din cauza răfuielii şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Georgel Enescu a fost demis.


Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.