Dolj: 36 de filtre ale poliției pentru monitorizarea traficului

Dolj: 36 de filtre ale poliției pentru monitorizarea traficului

8.924
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Politisti de la formatiunile de politie rutiera si ordine publica se află pe drumurile din Dolj și monitorizeaza traficul rutier, totodata oferind indicatii utile participantilor la trafic, precum si sfaturi si recomandari. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în județ sunt instituite 36 de filtre rutiere.

 

In interval 6 ianuarie, ora 13.00 – 6 ianuarie, ora 23.00, Administrația Națională de Meteorologie anunță Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ şi local viscolite. Va continua să ningă în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova, precum şi în zona Carpaţilor de Curbură, local ninsorile vor fi însemnate cantitativ şi se va mai depune strat de zăpadă.

 

Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă temeinic despre condiţiile meteo şi starea drumurilor și echipați-vă corespunzător autovehiculul pentru circulația în condiții de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanțuri antiderapante, lopată, săculeț cu nisip, rezervă de combustibil etc).

 

Este bine ca din autoturism să nu lipsească hainele groase, pături, alimente, apă potabilă și cel puțin un telefon mobil cu încărcător la priza auto.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     29-12-2016
    Mesaje
    59

    Alt subiect pe tema cu zapada ? Faceti cate doua pe zi ? Mai este unu in care politia recomanda ceva pe vremea asta, asta ce scop mai are?

    Prostia este etea si invincibila
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5027

    Lanțuri,lopata,săculeț cu nisip,rezerva de carburant …mai bine stam acasă

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.