Biscuiți cu aromă de…tutun la Vama Calafat

Biscuiți cu aromă de…tutun la Vama Calafat

5.724
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Mii de pachete de țigări de contrabandă găsite în cutii de biscuiți. Un tânăr de 21 de ani din Bulgaria a fost prins de polițiștii de frontieră de la Calafat cu baxul „vopsit”. Bărbatul, aflat la volanul unui camion, a prezentat vameșilor documente conform cărora transporta biscuiți pentru o societate comercială din Anglia. „Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună formată din polițiști de frontieră români și bulgari a descoperit în compartimentul marfă, disimulate în mai multe cutii din carton, 6.720 pachete cu țigări, de proveniență din Bulgaria”a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt STPF Dolj.

 

Șoferul le-a spus polițiștilor de frontieră că nu știa ce se află în cutii, fiind sigur că transportă biscuiți. Polițiștii doljeni l-au predat autorităților din Bulgaria cu tot cu țigări și camion pentru continuarea cercetărilor.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.