A „clacat” iar tramvaiul

A „clacat” iar tramvaiul

9.073
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Tramvaiul a tras iar „pe dreapta”, tehnic pe stânga. Un tramvai a cedat în această seară în zona Pieței Centrale. Eterna basculantă, ajunsă celebră după ce circulația pe șine a fost reluată în Craiova și tramvaiele au început să de defecteze, a fost chemată pentru a-l tracta. În spatele lui s-au strâns cuminți alte tramvaie aflate în trafic. Până la remedierea problemei reprezentanții RAT spun că au trimis pe traseu, în locul tramvaielor, autobuze.

 

Reamintim că aleșii locali au votat în ședința de Consiliu Local din septembrie 2016 un proiect al Executivului privind alocarea a 5 milioane de lei pentru achiziționarea unui nou lot de autobuze. Asta până la ședința următoare, din octombrie, când municipalitatea a înaintat CLM Craiova un proiect de rectificare bugetară prin care cele 5 milioane au fost retrase. Practic, nu mai sunt bani nici pentru autobuze noi, așa încât parcul RAT rămâne la același stadiu.

Foto: Laurențiu Burci



7 COMENTARII

  1. #1
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1732

    Probleme în exploatare apar și la tramvaiele noi.

    Am văzut că s-au apucat să le repare și pe cele galbene.

    Să le fie rușine celor din consilu că nu continuă achiziția celor 50 de autobuze convenite acum 3 ani.

    --Optim
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6413

    Tramvai tras de cai… aka de martzogii basculantei Roman diesel.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    192
    Citat Mesaj initiat de Dim
    Probleme în exploatare apar și la tramvaiele noi.

    Am văzut că s-au apucat să le repare și pe cele galbene.
    .

    care noi … avem in Craiova vreun tramvai nou?? uita-ti cand radea olguta de aia de la timisoara au dat nu stiu cate zeci de mii de euro pe un tramvai nou …iar ea a investit jumate de suma in unul vechi ?? pai aia e diferenta Cluj, timisoara au tramvaie electrice noi … iar craiovenii se plimba cu tramvaiul tras de basculanta

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-01-2017
    Locatie
     克拉約瓦
    Mesaje
    8
    Citat Mesaj initiat de sslancer
    uita-ti cand radea olguta de aia de la timisoara au dat nu stiu cate zeci de mii de euro pe un tramvai nou …iar ea a investit jumate de suma in unul vechi ??

    Sti tu ceva dar nu sti bine. Timisoara NU are tramvaie noi, dar a modernizat pe cele vechi, defapt le-au reconstruit, au oprit decat puntile, in rest totul este pus nou pe el, si au facut asta cu 500.000 de euro pe bucata. Deasta radea olgutza ca aia au bagat „ca prostii” 500 de mii de euro, si ea”o desteapta” a bagat 15 mii intr-un colant si un cauciuc pus pe jos , in rest ie rebuturi, vorba cuiva Uite aici clipul de prezentare.
    https://www.youtube.com/watch?v=Qo4cdrw5l2E

    Prostul nu cunoaE™te om mai deE™tept ca el.
  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    193

    de fapt au oprit decat 3 fiare … sasiul … si au pus pe el totul nou … de la motoare la punti la suspensie si caroserie cu toate facilitatile … mie asta ii suna a nou .. in plus ia in calcul peste aia 15.000 salariile platite alora care au frecat-o o gramada de ani cat a fost linia in reabilitare … daca ii punea pe toti aia sa munceasca avea tramvaie aproape noi din punct de vedere tehnic

  6. #6
    Junior
    Data de inscriere
     04-09-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    74
    Citat Mesaj initiat de sslancer
    Cluj, timisoara au tramvaie electrice noi … iar craiovenii se plimba cu tramvaiul tras de basculanta

    Timisoara doar le-a reabilitat pe cele vechi iar Cluj a achizitionat 2 cu 2 mil de euro iar cele vechi de 40 de ani sunt neatinse. Cam asta e adevarul!

    Apropo ghici ce se intampla daca lua Olga 2 tramvaie cu 2 milioane de euro? Toti urlau ca arunca banii, dar cand o face Boc e un guru.

    ]
  7. #7
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1733

    Cei de la Timisoara aveau de gând să refacă vreo 16 tramvaie, jumătate cu Astra Arad, jumătate cu Remarul Pașcani, (nu au fost terminate deocamdată decât două), însă între timp s-au convins că este mai rentabil să cumperi unele noi și au și o garnitură „Autentic” produsă de Astra Arad.

    Sper că în curând vom avea și noi, ori de la Arad, ori de la Softronic Craiova, ori unele produse sub licența Bombadier, ori unele importate din Polonia de la Solaris (producătorul autobuzelor aduse ultima dată), dar noi să fie.

    @sslancer
    Spuneam că apar probleme în exploatare chiar și la tramvaie noi, nu că există în Craiova tramvaie noi.
    Cele două „Imperio” de la Arad au avut destule reparații, la fel și tramvaiele Swing din Cluj.

    --Optim

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.