Doi turci și un sirian au încercat să trecă granița fraudulos

Doi turci și un sirian au încercat să trecă granița fraudulos

1.371
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Trei bărbați au încercat să „fenteze” trecerea Frontierei la Calafat. Aceștia au fost prinși de polițiștii de frontieră după ce au sărit gardul de protecției al punctului de frontieră și încercau să se facă nevăzuți printre mașini. Cei trei, doi turci și un sirian, care încercau să ajungă în Germania, au fost reținuți și predați autorităților din Bulgaria. 

 

Ca să treacă vama cei trei bărbați au avut un plan bine pus la punct. Au trecut podi; peste Dunăre ascunși sub remorcile unor automarfare aproape de miezul nopții, au escaladat gardul de protecție al punctului de frontieră și au luat-o la pas printre autocamioanele oprite pentru controlul de frontieră. Cum era noapte au sperat să nu fie văzuți. Erau pe drum, plecați din Turcia de aproape două luni. Sperau să ajungă în Germania. Au fost însă depistați de polițiștii de frontieră și cum nu aveau documente de călătorie au fost reținunți. „Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, migranţii, au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt STPF Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.